Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:26

Εξαιρετικός ο Απόλλων Χαλανδρίου, δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Απόλλων Χαλανδρίου – Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-0

Εξαιρετικός ο Απόλλωνας σε ένα ακόμα παιχνίδι, δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και θα μπορούσε να έχει φτάσει το σκορ αρκετά ψηλότερα από το τελικό 3-0.

Η ομάδα μας κυριάρχησε από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, «χτίζοντας» με υπομονή τις επιθέσεις της.

Στο πρώτο 10λεπτο κιόλας καταγράφηκαν τρεις πολύ αξιόλογες τελικές, ενώ στο 21′ ο Στεργιώτης είχε δοκάρι με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πρόξενου.

Το σκορ τελικά άνοιξε στο 27′ ο Αχιλλέας Νίνος, που πήρε το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του τερματοφύλακα στο πλασέ του Στεργιώτη και σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 1-0.

Λίγο μετά (31′) ο Παπαδάκης έχασε… έτοιμο γκολ μετά από ενέργεια του Πρόξενου, ενώ στο 35′ ακυρώθηκε γκολ του Παγώνη ως οφσάιντ, με δημιουργό πάλι τον πολύ καλό Πρόξενο.

Το 1-0 του α’ ημιχρόνου, με τον Καλλιαμπάκο… θεατή, ήταν πλασματικό, ωστόσο γρήγορα στην επανάληψη το σκορ ανέβηκε εκεί που έπρεπε, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Σκόρερ, ποιος άλλος, ο Φραγκίσκος Στεργιώτης, που έφτασε έτσι τα 18 προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες συμμετοχές!

Στο 58′ πήρε την έξοχη ασίστ του Παγώνη και πλάσαρε υποδειγματικά, ενώ στο 62′ του… σέρβιρε το γκολ ο Παπαδάκης.

Οι ρυθμοί στη συνέχεια έπεσαν, κάποια παιδιά πήραν την ευκαιρία τους ερχόμενοι από τον πάγκο, με τον Κούρο να φτάνει πολύ κοντά στο 4-0, έπειτα από πάσα του Παπαδάκη.

Η καταπληκτική συγκομιδή της ομάδας (46 β., 14-4-1, 44-9 γκολ) και η υγεία που βγάζει σε κάθε γήπεδο μας γεμίζουν με αισιοδοξία εν όψει των προσεχών αγώνων.

Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε στον Αλιμο με τους πολύ καλούς Ιωνες, που βρίσκονται στην 3η θέση και ως ενός σημείου διεκδίκησαν την άνοδο.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος, Ψάλλας, Αγγελόπουλος (75′ Καναλουπίτης), Αγκόλλη, Κανδεράκης (75′ Βλάχος), Νίνος (68′ Μπεθάνης), Στεργιώτης (68′ Κούρος), Τζάκσον (59′ Παπουτσής), Παγώνης.

Highlights:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.