Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 19:14

Σημαντικό διπλό επί του Ιάσονα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ιάσων – Απόλλων Χαλανδρίου 0-2

Ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά στην έδρα του Ιάσονα. Αυξήθηκε στο +7 η διαφορά από την τρίτη θέση.

Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν στον όμιλο, ειδικά όσο τα «κουκιά» λιγοστεύουν. Σημαντικό, κατά συνέπεια, το τρίποντο στο Ιλιον, απέναντι σε μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς.

Σε διάστημα οχτώ λεπτών η ομάδα μας δημιούργησε τρεις ευκαιρίες, σκόραρε στις δύο και πήρε καθαρό προβάδισμα νίκης.

Στο 21′ ο Παπαδάκης γύρισε με ακρίβεια στον Τζάκσον, που από το ύψος της μικρής περιοχής «σημάδεψε» τον τερματοφύλακα.

Στο 26′ ο Ψάλλας με «30άρα» μπαλιά βρήκε τον Παπουτσή, που «τσίμπησε» την μπάλα στην έξοδο του τερματοφύλακα και έγραψε το 0-1.

Τρία λεπτά μετά, ο Στεργιώτης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και με υπέροχο διαγώνιο σουτ από δύσκολη θέση έκανε το 0-2 – 13ο φετινό γκολ για τον «Φράγκι»!

Ο Ιάσονας είχε χαμένο πέναλτι (δοκάρι και άουτ) στο 45+2′, μία εξέλιξη που βοήθησε τον Απόλλωνα να ελέγξει πιο εύκολα το παιχνίδι στο β’ μέρος.

Ο Παγώνης δύο φορές έφτασε κοντά στο 0-3, αντίθετα η εστία του Καλλιαμπάκου δεν απειλήθηκε στο δεύτερο μισό – δεν καταγράφηκε ούτε τελική από πλευράς γηπεδούχων σε αυτό το διάστημα.

Με ψυχραιμία και αμυντική ασφάλεια, ο Απόλλωνας δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει τη 10η φετινή του νίκη, με την οποία αποσπάστηκε 7 βαθμούς από τους 3ους Ιωνες Αλίμου.

Το Σάββατο (4/2, 15:00) υποδεχόμαστε τον ΠΟΨ, σε ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Μπεθάνης (62′ Κανδεράκης), Νίνος (62′ Ζώης), Στεργιώτης (89′ Πρόξενος), Τζάκσον, Παπουτσής (40′ Παγώνης/89′ Λυμπερόπουλος).

Highlights:

Πηγή: apollonhalandriou.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.