Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:26

Νίκη, δύσκολη αλλά δίκαιη, για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του Κολωνού

Απόλλων Χαλανδρίου – Κολωνός 1-0

Δύσκολη και αγχωτική στο τέλος, αλλά δίκαιη νίκη για την ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του σκληροτράχηλου Κολωνού.

Ο Παπαδάκης άνοιξε ωραία στον Τζάκσον, αυτός ντρίμπλαρε δύο αντιπάλους, έστρωσε στον Στεργιώτη και ο τελευταίος με μία επαφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα – 12ο φετινό γκολ του ‘Φράγκι’.

Ηταν η φάση του 39ου λεπτού, που εν τέλει έκρινε το ματς. Ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων και μας βοήθησε να διαχειριστούμε με πλεονέκτημα το δεύτερο ημίχρονο.

Είχαν χαθεί σημαντικές ευκαιρίες νωρίτερα, με κυριότερες το δοκάρι του Ζήση Χαραλάμπους στο 6′, τη διπλή επέμβαση του γκολκίπερ στο 14′ σε προσπάθειες του Χαραλάμπους και του Παπαδάκη αλλά και στο σουτ του Νούση στο 32′.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα απευθείας κόρνερ στο πρώτο δοκάρι στο 43′, κατά τα άλλα ο Απόλλωνας έλεγξε απόλυτα την αναμέτρηση στο πρώτο 45λεπτο και ίσως ένα 2-0 να ήταν πιο «σωστό».

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λιγότερο παραγωγικοί, αν και ειδικά από τα μέσα και μετά υπήρχε πολύς χώρος στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Ωραία κεφαλιά του Τζάκσον στο 64′ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 70′ θα έβγαινε ο ίδιος «φάτσα» με το τέρμα αν η πάσα του Χαραλάμπους είχε λιγότερη δύναμη.

Το εύθραυστο 1-0 έδωσε δικαιώματα στον Κολωνό, με τον –κρύο ως τότε– Καλλιαμπάκο στο 73′ να κάνει σπουδαία επέμβαση σε ψηλοκρεμαστό σουτ που πήγαινε προς το «Γ».

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης (και της βαθμοθηρίας), έκανε τον Απόλλωνα να αμυνθεί πιο βαθιά απ’ ό,τι συνηθίζει. Ο Κολωνός προσπαθούσε με «στημένα» να φέρει την μπάλα στην περιοχή μας, χωρίς ωστόσο να γίνεται άμεσα απειλητικός.

Μέχρι που έγινε στο 92′, με τον Ιγνάτιο Αγκόλλη να σώζει ενστικτωδώς πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και πάθουμε… πολλαπλά εμφράγματα.

Τέλος καλό, όλα καλά. 9η νίκη σε 13 αγωνιστικές, στο -1 από την 1η θέση και στο +4 από την 3η. Κρατάμε και την ενθαρρυντική επιστροφή του Σπύρου Ζώη, μετά από απουσία σχεδόν δυόμιση μηνών.

Επόμενος αντίπαλος ο νεανικός Ιάσονας, που καίγεται για βαθμούς. Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία έδρα όπου πέρσι είχαμε υποστεί οδυνηρή ήττα (3-1).

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Μπεθάνης (62′ Ζώης), Νίνος (73′ Κανδεράκης), Στεργιώτης (89′ Βλάχος), Χαραλάμπους (73′ Παγώνης), Τζάκσον.

Highlights:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.