Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:44

Ο 2oς Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Χαλανδρίου έγραψε γιορτινή ιστορία – Τα αποτελέσματα

Μια μοναδική ευκαιρία για αντάμωμα και για γιορτή αποτέλεσε ο 2oς Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Χαλανδρίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Εκατοντάδες δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν για την επίδοση αλλά και τη χαρά της γιορτής στο χριστουγεννιάτικο Χαλάνδρι. Μεγάλοι και μικροί με σκουφιά και στολές Άι Βασίλη πλημμύρισαν τους δρόμους του κέντρου και τη Ρεματιά, συμμετέχοντας στο αγωνιστικό μέρος της διαδρομής αλλά και στο βάδην.

«Ο σημερινός αγώνας είναι μια ευκαιρία να τρέξουμε, να ανταμώσουμε, να συνομιλήσουμε, να χαρούμε την πλατεία, στους γιορτινούς δρόμους της πόλης, αλλά και τη Ρεματιά μας», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος δίνοντας το λάκτισμα για την έναρξη.

Ευχαρίστησε δε, όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχή διοργάνωση και κυρίως τους εργαζομένους στον Δήμο, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και την ποιότητα της διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής βάδην, έγιναν, από τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο και την πρόεδρο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα κ. Βασιλική Γεννηματά, οι απονομές των μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες που πρώτευσαν στο αγωνιστικό μέρος.

Τον Αγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με τις μουσικές της, οι μαθητές του μουσικού εργαστηρίου «Μουσικό Κουτί» με τις κιθάρες τους και ο dj «Asterix». Επίσης, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Χαλανδρίου, που ετοίμασε και πρόσφερε στους συμμετέχοντες αλλά και στους περαστικούς ζεστό κρασί, με τις πρώτες ύλες που διέθεσαν η κάβα «Solera» και το ζαχαροπλαστείο «Γκέκας».

Τη διοργάνωση υποστήριξαν επίσης με την εθελοντική συμμετοχή τους ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (τομέας Διασωστών, Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών), ο Σύλλογος Ραδιοασυρματιστών Ελλάδος, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χαλανδρίου και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου.

Χορηγοί του Αγώνα: Κατάστημα αθλητικών ειδών «Cosmos Sports», Κατάστημα Χαλανδρίου της «Hondos Center», Κάβα «Solera», Ζαχαροπλαστείο «Γκέκας»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα αποτελέσματα του Αγώνα ΕΔΩ.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.