Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 03:29

Η εμπειρία τoυ Παγκοσμίου Κυπέλλου σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Χαλάνδρι

Γκολ δεν μπαίνουν μόνο στο Παγκόσμιο, αλλά και στη διασκέδαση. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, κάθε μέρα έως και τις 18 Δεκεμβρίου, είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή. Oι φίλαθλοι παρακολουθούν τα ματς σε γιγαντοοθόνες, ζουν την ένταση του παιχνιδιού, απολαμβάνουν εκπλήξεις και συμμετέχουν σε κληρώσεις για δώρα. Μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 950 ποδοσφαιρικά events σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

Ένα αυτοκίνητο και πλούσια δώρα* από το MundoBall μέσω του OPAP Store App

Μια ξεχωριστή football night για τους φιλάθλους πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Αγίου Γεωργίου 54, στο Χαλάνδρι, για τον αγώνα Γαλλία-Αυστραλία. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν το Πάμε Στοίχημα και το ΟPAP Store App, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν μέσω της εφαρμογής όταν βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, μπορούν να παίζουν και MundoΒall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα, και να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα*.

Επιπλέον, όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Χαλανδρίου, διασκέδασαν δείχνοντας τις ικανότητές τους στο mundialito, απόλαυσαν γευστικά σνακ από τη Γαλλία και την Αυστραλία, ενώ ένας τυχερός ανάμεσά τους κέρδισε ένα μεγάλο δώρο.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.