Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:11

Ισόπαλη η ΑΕ Χαλανδρίου με τον Άγιο Θωμά

ΑΕ Χαλανδρίου – Άγιος Θωμάς 2-2

Πραγματοποιώντας μια ακόμη καλή εμφάνιση, η ομάδα του Σταύρου Αμανατίδη έδειξε ότι έχει μέταλλο και παρέμεινε αήττητη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Το καλό ξεκίνημα που την έφερε να προηγείται με 1-0 στο 34′ με γκολ του Σπύρου Τρυφιάτη, δεν είχε ανάλογη συνέχεια και ο Άγιος Θωμάς έκανε την ανατροπή με δύο γκολ στο 37′ (πέναλτι) & στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο, καθότι ο αγώνας είχε πολλές διακοπές από τη μεριά των φιλοξενούμενων, που δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου να πιάσει τον ρυθμό της. Ωστόσο οι αλλαγές που έγιναν από τον προπονητή έδωσαν νέα πνοή και ταχύτητα που μετουσιώθηκε στην ισοφάριση στο 90′ με γκολ του δεκαεξάχρονου Παναγιώτη Κεχρή.

Στο 96′ η ομάδα μας έφτασε ένα βήμα πριν την ολική ανατροπή, αλλά ο Αστέρης Καλιαμπάκας αστόχησε σε μοναδικό τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άγιου Θωμά για την αξιόμαχη παρουσία της.

Κατά την είσοδο της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες φορούσαν μπλουζάκια όπου αναγράφονταν περαστικά στους συμπαίκτες τους Βίκτωρα Δημογιάννη & Γιώργο Κοντοέ που βρίσκονται σε αποθεραπεία μετά από χειρουργικές επεμβάσεις που είχαν. Τους ευχόμαστε να γυρίσουν σύντομα στον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο & στήριξε την ομάδα & τα παιδιά μας!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!

Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας.

ΑΕ Χαλανδρίου (Σταύρος Αμανατίδης): Γιάννης Μυλωνάς, Απόστολος Φουκούλης (77′ Δημήτρης Κορωναίος), Νίκος Βλάχος, Βαγγέλης Μανουσάκης, Κάαν Αζάλ, Διονύσης Πάζας (64′ Δημήτρης Σπηλιωτάκης), Βασίλης Γκουζιούπας (64′ Παναγιώτης Ντούλε), Παντελής Μπράχος (82′ Παναγιώτης Κεχρής), Αστέριος Καλιαμπάκας, Αχιλλέας Κατσιούλης, Σπύρος Τρυφιάτης.

Highlights:

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.