Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 00:23

Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΠΑΚ Χαλανδρίου!

Οι εγγραφές στον Αθλητικό Σύλλογο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου για την αθλητική περίοδο 2022-2023 ξεκινούν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Επικοινωνήστε ή επισκεφθείτε άμεσα το γραφείο μας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κυδωνίας 18 και Μεθώνης, στο Κάτω Χαλάνδρι (έναντι του κλειστού γυμναστηρίου “Μάρκος Παπαδάκης”) και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Στον Σύλλογό μας, στόχος μας είναι ο κάθε αθλητής να αισθάνεται σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την επιλογή που έκανε να απευθυνθεί σε εμάς, για την εκμάθηση και την ενασχόληση του αθλήματος της αρεσκείας του.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις των αθλητών μας, είτε βρίσκονται σε νεαρή ηλικία είτε είναι ενήλικες που η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη από υποχρεώσεις.

Μέσα από τη συζήτηση και την γνωριμία μαζί τους, θα βρούμε τον κατάλληλο προγραμματισμό για να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα σε εύλογο χρόνο.

Με θεμιτή περηφάνια μπορούμε να πούμε πως οι συνεργάτες μας διαθέτουν άριστη κατάρτιση και χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, κάτι που μας κάνει και εμάς να προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες!

Στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα αθλήματα του Μπάσκετ, του Βόλεϊ και της Άρσης Βαρών.

Θα μας βρείτε σε έναν σύγχρονο χώρο που είναι εύκολα προσβάσιμος από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (πλησίον Μετρό Χολαργού και Νομισματοκοπείου), με χώρο στάθμευσης και πάντα σε συμφέρουσες συνδρομές που ο Σύλλογός μας ξέρει να σας προσφέρει.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!!!

Πληροφορίες: Στη συμβολή των οδών Κυδωνίας 18 και Μεθώνης (έναντι του κλειστού γυμναστηρίου “Μάρκος Παπαδάκης”), τηλ.: 210 67 17 300, ώρες Γραμματείας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο 10:00-14:00, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook (Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου.) για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.