Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 03:09

Αγιασμός και επίσημη πρώτη για την Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου

Στο γήπεδο “Ν. Πέρκιζας” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου, ο Αγιασμός της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου και η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος κ. Αλέξης Θανασάς, νέοι και παλιοί παίκτες της ομάδας και σύσσωμο το Δ.Σ., με τον προπονητή κ. Σταύρο Αμανατίδη να δίνει τις πρώτες οδηγίες - κατευθύνσεις σχετικά με τη λειτουργία της ομάδας την προσεχή χρονιά.

Αφού ο πρόεδρος και το Δ.Σ. καλωσόρισαν τους παίκτες, ευχήθηκαν καλή χρονιά και υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Σταύρου Αμανατίδη και του επιτελείου του κ. Παναγιώτη Γκαδόλου και κ. Δημήτρη Αθανασόπουλου και του φυσιοθεραπευτή κ. Θανάση Σταυρόπουλου ξεκίνησαν την προετοιμασία.

Στη συνέχεια οι παίχτες της ομάδας πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπονητική μονάδα στην περίοδο προετοιμασίας που μόλις ξεκίνησε.

Η ομάδα από την πρώτη κιόλας προπόνηση έδειξε ότι φέτος έχει οργανωθεί, ανεβαίνει επίπεδο και χρειάζεται κοντά της τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας και της περιοχής ώστε να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη των στόχων που έχουν τεθεί.

«Εμείς να ευχηθούμε σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες!!!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΕ Χαλανδρίου.

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.