Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 21:51

Mε τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου συναντήθηκε η Κρίστη Αγαπητού

Τον κύκλο συναντήσεων με τα αθλητικά σωματεία του δήμου μας διευρύνει συνεχώς, η επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» και υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, Κρίστη Αγαπητού. Κι αποδεικνύει έτσι εμπράκτως, ότι ο αθλητισμός θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος για την επόμενη μέρα στην πόλη μας.

Σε εξαιρετικό κλίμα η Κ. Αγαπητού μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους κ. Κιάκο Χρήστο και Τσιαμπά Θάνο συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου κι άκουσαν με προσοχή γι’ αρκετή ώρα, τα σχέδια αλλά και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος.

«Να ξέρετε, ότι θα είμαι κοντά σας εφ’ όσον με χρειαστείτε. Ο Απόλλων έχει μία ιστορία 56 χρόνων και πρέπει να συνεχιστεί. Προσφέρετε κοινωνικό έργο, έχοντας σημαία σας το fair play, τη καλλιέργεια υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη των ακαδημιών. Είναι σπουδαία η δουλειά, που κάνετε...» τόνισε χαρακτηριστικά, η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

Η Κ. Αγαπητού μαζί με τους συνεργάτες της θα συνεχίσουν τις συναντήσεις με τα αθλητικά σωματεία του δήμου, ώστε να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα εμπόδια, που συναντούν αλλά και να καταλήξουν από κοινού -ει δυνατόν- σε προτάσεις-λύσεις, ώστε να ξεπεραστούν.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.