Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:11

Εποικοδομητική συνάντηση Μάνου Κρανίδη με το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου

Συνάντηση είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023” Μάνος Κρανίδης με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος του δημοτικής παράταξής μας “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”, Μάνος Κρανίδης συναντήθηκε με τον προέδρο Δ.Σ. κ. Αλέξη Θανασά, δημοτικό σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη “Μένω στο Χαλάνδρι”, και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου. Στη συνάντηση συμμετείχε και το μέλος της κίνησης πολιτών μας κ. Θοδωρής Δήμου. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ουσιαστική ενημέρωση για τη σημαντική πορεία και δράση της ομάδας και τα μεγάλα ζητήματα και προβλήματα που υπάρχουν.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την πορεία της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου (ΑΕΧ) τόσο σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού όσο και πρωταθλητισμού. Η παράταξή μας είναι σταθερά, ουσιαστικά και έμπρακτα δίπλα στα ενεργά και πετυχημένα αθλητικά σωματεία, όπως και η ΑΕΧ. Για παράδειγμα η παράταξή μας έχει αναδείξει, πολυεπίπεδα, το θέμα της στήριξης της λειτουργίας των αθλητικών σωματείων τόσο με την αναβάθμιση των υποδομών όσο και της λειτουργίας τους. Έναν αθλητικό τομέα που απαιτείται στον Δήμο Χαλανδρίου να γίνουν πολλές δράσεις και έργα βελτίωσης.

Η ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού, ειδικά για τα νέα παιδιά, είναι στο επίκεντρο του εναλλακτικού μας προγράμματος για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου το 2023 και διέπει με μεγάλη βαρύτητα, την καθημερινή δράση μας και την ουσιαστική στάση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι πεποίθησή μας ότι η άριστη και ουσιαστική συνεργασία με τα ενεργά και πετυχημένα σωματεία είναι κομβική για την αναβάθμιση του αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Συνοπτικά, είμαστε η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης που έχουμε στηρίξει όλες τις δράσεις, και έχουμε προτείνει κατ’ επανάληψη νέα έργα, αναβάθμισης αθλητικών υποδομών, όπως στο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας», στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο αθλητικό κέντρο «Μάρκος Παπαδάκης», στο γήπεδο στο Πάρκο Συνοικισμού, στο αθλητικό κέντρο της Αποστολοπούλου και βέβαια στους αθλητικούς χώρους των σχολείων.

Πιστεύουμε ότι απαιτείται μια θετική πολιτική αλλαγή και μια εναλλακτική πρόταση διοίκησης του Δήμου το 2023 με στόχο ένα καλύτερο Χαλάνδρι. Ένας βασικός πυλώνας είναι η επιτάχυνση ενός προγράμματος αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών και η ουσιαστική αναβαθμισμένη πραγματική συνεργασία με τους ανθρώπους του Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Η πολύχρονη δραστηριότητα του επικεφαλής μας και υποψηφίου δημάρχου Μάνου Κρανίδη, των δημοτικών συμβούλων μας αλλά και δεκάδων μελών μας, ως ερασιτέχνες ή επαγγελματίες αθλητές, είναι η στέρεα εγγύηση και βάση για την πραγματική υλοποίηση της πολιτικής μας για την αναβάθμιση του Αθλητισμού στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την ουσιαστική και δυναμική παρουσία μας με γνώμονα ένα καλύτερο Χαλάνδρι, τιμώντας την μεγάλη και διευρυνώμενη υποστήριξη των συμπολιτών μας. Το Χαλάνδρι και οι πολίτες του αξίζουν και μπορούν καλύτερα. Για αυτό η σοβαρή και υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση διοίκησής μας στηρίζεται σε ουσιαστική δράση, μελετημένες προτάσεις, αυτοδιοικητική νοοτροπία, εποικοδομητική συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα, μακριά από αποδοκιμασμένες λογικές του παρελθόντος.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.