Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 22:06

“Χαλάνδρι σε Δράση”: Συνάντηση με τον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αθλητική κοινότητα στον Δήμο μας, τέθηκαν επί τάπητος σε συνάντηση, που έγινε ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου και την υποψήφια δήμαρχο Χαλανδρίου, κ. Κρίστη Αγαπητού και στελέχη της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση».

«Ως αθλήτρια κατανοώ καλύτερα από ότι πιστεύετε τα προβλήματά σας. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Ότι σε κάθε περίπτωση, ως παράταξη θα είμαστε πάντα δίπλα σας, γιατί πιστεύουμε ότι ο υγιής αθλητισμός είναι μία από τις πιο ασφαλείς διεξόδους για κάθε άνθρωπο, κάθε ηλικίας, ώστε να αποκτήσει ισορροπία σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς του...» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κ. Αγαπητού, με τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου να της καταθέτουν αναλυτικά τις προτάσεις τους, ώστε να ξεπεράσουν εμπόδια που συναντούν.

Παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και με τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης μας, αφού ο αθλητισμός θα αποτελέσει έναν από τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.