Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:34

Απόλλων Χαλανδρίου: Ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Βλάχο και τους συνεργάτες του

Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Βλάχο και το επιτελείο του.

Παρά τον υποβιβασμό στη Β’ Κατηγορία της Αθήνας, το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα αποφάσισε ομόφωνα να συνεχιστεί η συνεργασία με τον κόουτς Χρήστο Βλάχο, που βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2016 στο «τιμόνι» της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν ο βοηθός προπονητή Θοδωρής Γκανιάτσος, ο γυμναστής Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Ανδρέας Ντούσης και ο αναλυτής Δημήτρης Τσεσμελής.

Εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στο τεχνικό τιμ και πιστεύουμε ακράδαντα πως έπειτα από μία ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά, ο Απόλλωνας θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Κοινός στόχος όλων είναι η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα, χωρίς να ξεφύγει από τη φιλοσοφία και τις αρχές που τη διέπουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η δήλωση του Χρήστου Βλάχου

Ζούμε σε μια εποχή που οι λέξεις εμπιστοσύνη, αφοσίωση, πίστη, όλο και σπανίζουν. Χαίρομαι που στον Απόλλωνα αυτές οι λέξεις παραμένουν ιερές!
Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και των συνεργατών μου.
Ολοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, προπονητικό τιμ, αφοσιωμένοι στην ομάδα και με πίστη στα ιδανικά μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να ζήσουμε ξανά ένδοξες μέρες!
Οι αποτυχίες πολλές φορές γκρεμίζουν σχέσεις, αλλοιώνουν χαρακτήρες, κλονίζουν αξίες. Εμάς, μας ενώνουν. Τις θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του αθλητισμού και είναι αυτές που αξιολογώντας τις σωστά, σε οδηγούν σε κάτι σπουδαίο αύριο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας μας. Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά, ακόμα και τώρα στις προπονήσεις δείχνουν τρομερό επαγγελματισμό, συνέπεια και διάθεση, εκφράζοντας με τον τρόπο τους την αφοσίωσή τους και την αγάπη τους στην ομάδα.

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.