Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:28

“Απέδρασε” με το διπλό από την Πετρούπολη η ΑΕ Χαλανδρίου

Άρης Πετρούπολης – ΑΕ Χαλανδρίου 0-1

Τη νίκη πήρε η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου στην πρώτη αγωνιστική για τα μπαράζ ανόδου απέναντι στον Άρη Πετρούπολης με 0-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δημιουργώντας ευκαιρίες για τέρμα στο 4′ & το 17′ με τον Φάνη Κατσιούλη όμως να μπλοκάρει και στο 31′ να έχουν δοκάρι. Στο 19′ φάουλ του Νίκου Καρδάμη θα μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΑΕΧ ανέβασε ρυθμούς και απόδοση.

Στο 70′, σε ανατροπή του Γιάννη Αλεξανδράκη, ο Γιάννης Γεωργουδάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα κάνει το 0-1. Στο 77′ κάθετη του Λουσιέν Κούντου στον Γιάννη Γεωργουδάκη ο οποίος θα πλασάρει ελάχιστα άουτ. Στο 82′ ο Νίκος Καρδάμης περνάει στον Γιάννη Γεωργουδάκη στο ύψος του πέναλτι, βλέποντας το σουτ του όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. 

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!! Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρίσκονται σε όλα τα παιχνίδια κοντά στην ομάδα και τα παιδιά μας.

ΑΕ Χαλανδρίου (Δημήτρης Παπασπύρου): Θεοφάνης Κατσιούλης, Νίκος Καρδάμης, Απόστολος Φουκούλης, Γιώργος Τζιόλας, Γιώργος Ντζαβίδας, Άγγελος Μουρελάτος, Γιάννης Γεωργουδάκης, Λουσιέν Κούντου, Αστέριος Καλιαμπάκας (72′ Αχιλλέας Κατσιούλης), Άγγελος Σπανός, Γιάννης Αλεξανδράκης (78′ Δημήτρης Φελέκης).

Επόμενος αγώνας με τον Χολαργό στο γήπεδο «Μαρκ Μαρσώ».

Πηγή: halandrifc.gr

Highlights:

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.