Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 14:50

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕ Χαλανδρίου επί της Ελπίδας

ΑΟ Ελπίς Αγίων Αναργύρων – ΑΕ Χαλανδρίου 0-2

Ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και καλό ποδόσφαιρο απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες Σάββατο στο γήπεδο, με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου να επικρατεί με 0-2 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων.

Στο 7′ ο Γιάννης Γεωργουδάκης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος), έκανε το 0-1.

Στο 40′ ο Γιάννης Γεωργουδάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο Γιάννης Αλεξανδράκης με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΧ είχε ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλο τέρμα με καλύτερες στιγμές αυτές του Άγγελου Σπανού στο 52′ & 69′ και του Άγγελου Μουρελάτου στο 64′, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν τέρμα αλλά ο Φάνης Κατσιούλης απέκρουσε τα επικίνδυνα σουτ στο 72′ & 80′.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!Συνεχίζουμε δυνατά!!!

Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Με τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν τη νίκη τους, μαζί με τους φιλάθλους μας να τους αποθεώνουν.

Τους ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά, που στηρίζουν την ομάδα μας εντός & εκτός έδρας.

Άριστη η διαιτησία του κ. Μπακογιάννη και των βοηθών του.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Παπασπύρου): Θεοφάνης Κατσιούλης, Νίκος Καρδάμης, Απόστολος Φουκούλης, Γιώργος Τζιόλας, Γιώργος Ντζαβίδας, Άγγελος Μουρελάτος, Γιάννης Γεωργουδάκης, Παύλος Νίκολι, Γιάννης Αλεξανδράκης (90′ Αλέξης Μπουραζάς), Αχιλλέας Κατσιούλης (75′ Δημήτρης Φελέκης), Άγγελος Σπανός (75′ Λουσιέν Κούντου).

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδεχόμαστε την ομάδα των Μελισσίων και σας θέλουμε όλους κοντά στην ομάδα και τα παιδιά μας!!!

Πηγή: halandrifc.gr

Highlights:

 

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.