Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 12:09

Άνετη επικράτηση της ΑΕ Χαλανδρίου επί του Χαϊδαρίου

ΑΕ Χαλανδρίου – ΑΟ Χαϊδαρίου 4-0

Σε κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο διεξήχθη το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, λόγω του ξαφνικού χαμού της μητέρας των αρχηγών Θεοφάνη και Αχιλλέα Κατσιούλη. Οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της ΑΕΧ όντως καλύτερη σε όλο σχεδόν το παιχνίδι επικράτησε με 4-0 του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Στο 32′ ο Αχιλλέας Κατσιούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Αστέρης Καλιαμπάκας, έγραψε το 1-0, το οποίο με δάκρυα αφιέρωσε στη μητέρα του.

Στο 51′ μετά από ωραίο συνδυασμό των Σπανού-Γεωργουδάκη-Φουκούλη, ο Αστέριος Καλιαμπάκας έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή. Ο ίδιος έγραψε το 3-0 στο 67′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νίκου Καρδάμη.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νίκος Καρδάμης μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ κοντά στο σημείο του κόρνερ.

ΑΕ Χαλανδρίου (Δημήτρης Παπασπύρου): Θεοφάνης Κατσιούλης, Νίκος Καρδάμης, Γιώργος Τζιόλας, Γιώργος Ντζαβίδας, Απόστολος Φουκούλης, Άγγελος Μουρελάτος (65′ Γιάννης Αλεξανδράκης), Άγγελος Σπανός, Λουσιέν Κούντου (70′ Κώστας Μητσόπουλος), Αστέριος Καλιαμπάκας (83΄ Αλέξης Μπουραζάς), Αχιλλέας Κατσιούλης (65′ Παύλος Νίκολι), Γιάννης Γεωργουδάκης (83′ Δημήτρης Φελέκης).

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα & τα παιδιά μας!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!Συνεχίζουμε δυνατά!!!

Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Επόμενο παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ώρα 14:45, με τον Άγιο Θωμά εκτός έδρας.

Πηγή: halandrifc.gr

Ηighlights:

 

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.