Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 01:50

Στο τιμόνι της ΑΕ Χαλανδρίου ο Δ. Παπασπύρου

Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου ανακοινώνει την πρόσληψη του τεχνικού κ. Δημήτρη Παπασπύρου. Σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου αναθέτει τα ηνία της ομάδας στον πολύπειρο προπονητή για να την οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων της. Ευχόμαστε επιτυχίες και υγεία στον Δημήτρη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας σήμερα μίλησε στους παίκτες για πρώτη φορά σε πολύ θετικό κλίμα και πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση. Μετά το τέλος της προπόνησης προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΑΕ Χαλανδρίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ιδίως στον κ. Θανασά Αλέξη και κ. Αλαφούζο Κωνσταντίνο.

Έρχομαι σ’ έναν ιστορικό και οργανωμένο σύλλογο, που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και έχει παρόν, μέλλον και υψηλούς στόχους. Όλοι μαζί (ΔΣ, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο) θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Λόγω των εορτών εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά και πάνω απ’ όλα υγεία».

Όσον αφορά το βιογραφικό του κ. Παπασπύρου, πρόκειται για έναν πεπειραμένο προπονητή που έχει τη γνώση, την προσωπικότητα και την εμπειρία ώστε να διατηρήσει την ΑΕ Χαλανδρίου σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Πέρα από τον Αιολικό τη σεζόν 2019-2020, έχει εργαστεί σε Παλληνιακό και Μαρκό, με την τελευταία ομάδα να τερματίζει στην 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Ρόδο.

Παράλληλα, ρόλο πρωταγωνιστή είχε στην ομάδα του Ηλυσιακού, ενώ ανόδους είχε πανηγύρισε με την Κηφισιά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΠΑΟ Ρουφ, Πεύκη έχοντας επίσης θετικές αναμνήσεις.

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.