Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 06:42

Οι χαμένες ευκαιρίες της ΑΕ Χαλανδρίου έφεραν ισοπαλία με τον Ήφαιστο Περιστερίου

ΑΕ Χαλανδρίου – Ήφαιστος Περιστερίου 1-1

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο στο γήπεδο του Χαλανδρίου, επηρέασαν την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης  Χαλανδρίου με το πρώτο ημίχρονο να πηγαίνει «χαμένο».

Αρκετές φάσεις δημιουργήθηκαν στο δεύτερο, με την ομάδα της ΑΕΧ να προηγείται στο 84′ και να έχει δύο δοκάρια, αλλά μια αδράνεια της άμυνας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κόστισε τη νίκη. Έτσι οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕ Χαλανδρίου (Νώντας Κουτρομάνος): Θεοφάνης Κατσιούλης, Απόστολος Φουκούλης, Παντελής Καλούτσας, Νίκος Καρδάμης, Ηρακλής Ρόππας, Άγγελος Μουρελάτος, Γιάννης Γεωργουδάκης, Δημήτρης Φελέκης (70′ Γιάννης Αλεξανδράκης), Αστέριος Καλιαμπάκας, Αχιλλέας Κατσιούλης (86′ Γιώργος Ντζαβίδας), Άγγελος Σπανός (87′ Αλέξης Μπουραζάς).

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, παρά τις αντίξοες συνθήκες και στήριξαν την ομάδα & τα παιδιά μας!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!! 

Χαλάνδρι στα εύκολα … Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Επόμενο παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 14:30 με τη Νέα Ιωνία εκτός έδρας.

Πηγή: halandrifc.gr

 

Ηighlights:

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.