Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:35

Σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΚ Χαλανδρίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

Δύο χάλκινα μετάλλια και αξιόλογα πλασαρίσματα εντός της εξάδας κατέκτησαν οι αθλητές της Άρσης Βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών 2021.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Αξιόλογη υπήρξε η παρουσία όλων των αθλητών και των αθλητριών που έλαβαν μέρος στα πρόσφατα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών, που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας το τριήμερο από 26 μέχρι 28 Νοεμβρίου 2021.

Η Ζαχαρούλα Γιδαράκου στην ανταγωνιστική κατηγορία των 55 κιλών των γυναικών κατάφερε να κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στο επωλέ ζετέ και στο σύνολο, με επίδοση 143 κιλά στο σύνολο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι αθλητές μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες είχαν πλασαρίσματα εντός της πρώτης εξάδας των νικητών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Αθλητών και των Αθλητριών που συμμετείχαν και διακρίθηκαν είναι:

  • Μακρή Άρτεμις: κατηγορία 49 κιλών, με επιδόσεις: 38 κιλά αρασέ, 51 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 89 κιλά. Κατέκτησε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών.
  • Γιδαράκου Ζαχαρούλα (φωτο): κατηγορία 55 κιλών, με επιδόσεις: 63 κιλά αρασέ, 80 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 143 κιλά. Κατέκτησε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών και δύο (2) χάλκινα μετάλλια στην κίνηση του επωλέ ζετέ και στο σύνολο.
  • Γαρουφάλης Παναγιώτης (φωτο): κατηγορία 73 κιλών, με επιδόσεις: 103 κιλά αρασέ, 124 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 227 κιλά. Κατέκτησε την 6η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών.
  • Φωτίου Δημήτριος: κατηγορία 81 κιλών, με επιδόσεις: 116 κιλά αρασέ, 138 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 254 κιλά. Κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών.
  • Σύκαρης Ιωάννης: κατηγορία 96 κιλών, με επιδόσεις: 107 κιλά αρασέ, 130 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 237 κιλά. Κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Στη συνολική βαθμολογία των Συλλόγων το Π.Α.Κ. Χαλανδρίου έλαβε την 8η θέση στους Άνδρες με 186 βαθμούς σε σύνολο είκοσι οχτώ (28) Συλλόγων που έλαβαν μέρος από όλη την επικράτεια, ενώ στις Γυναίκες κατέλαβε τη 10η θέση με 134 βαθμούς σε σύνολο είκοσι επτά (27) Συλλόγων που έλαβαν μέρος.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και να συγχαρεί όλους τους Αθλητές και τις Αθλήτριες του Τμήματος Άρσης Βαρών, τον προπονητή μας κο Στηβ Μαγουλά, αλλά και τον τεχνικό σύμβουλο και φίλο του Σωματείου μας κο Γιάννη Κατσαϊδώνη, για τη σπουδαία εμφάνιση του Συλλόγου μας στις κορυφαίες, εσωτερικές διοργανώσεις της χρονιάς.

Κλείνοντας, αξίζει να επισημανθεί ότι η Άρση Βαρών του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου παραμένει όρθια, ενεργή και παραγωγική, παρά τις συνεχιζόμενες διώξεις που υφίσταται από τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Συμεών Ρούσσο, με την εκτέλεση του παράνομου και αυθαίρετου πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής, που υλοποιήθηκε στις 18 Γενάρη του 2017, αλλά και με την μέχρι σήμερα αδιαφορία της Διοίκησης του Δήμου να επαναστεγάσει το τμήμα σε δημοτικό χώρο.

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Παναγιώτης Τζήμος
Πρόεδρος του Δ.Σ.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.