Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 00:38

Μόνο με κάρτα πλέον η είσοδος στο αθλητικό κέντρο “Νίκος Πέρκιζας”

Η Διεύθυνση Παιδείας, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι η είσοδος των αθλούμενων στο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας» θα γίνεται πλέον με κάρτα (entrance tourniquet).

Για την έκδοση της κάρτας οι αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή γενικό ιατρό που θα πιστοποιεί τη δυνατότητα άθλησης, για τις δραστηριότητες που είναι ενεργές τη συγκεκριμένη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας, στο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας» επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές και στους αθλούμενους που κάνουν χρήση του στίβου, μόνο κατόπιν ραντεβού.

Προϋποθέσεις χρήσης του στίβου στο «Νίκος Πέρκιζας»

  • Η προσέλευση επιτρέπεται πλέον από τις 07:30 έως τις 20:30 και ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού, δεδομένου ότι προβλέπεται ανώτατος αριθμός ατόμων που θα αθλούνται στον χώρο (50 άτομα).
  • Η παραμονή των αθλούμενων στο χώρο δεν μπορεί να ξεπερνά τα πενήντα (50) λεπτά.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στο τηλ.: 210-6819350 & 210-6814328, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-15:00. 

Οι υπόλοιποι αθλητικοί χώροι του Δήμου Χαλανδρίου παραμένουν κλειστοί.

 

 

 

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.