Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 01:05

Νηρέας Χαλανδρίου: Απέδρασε με σπουδαίο “διπλό” από την Κρήτη κι άγγιξε τετράδα

Με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη συνοδεύτηκε η επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο της Α’ Γυναικών για τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Η εκπληκτική ομάδα των κοριτσιών του Ανέστη Πεσματζόγλου απέδρασε με ένα σπουδαίο «διπλό» από την Κρήτη, καθώς επιβλήθηκε με 12-6 επί του ΝΟ Ρεθύμνου, στην τυπική έδρα του τελευταίου, στο κολυμβητήριο των Χανίων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κι έφθασε τους 10 βαθμούς ισοβαθμώντας στην 4η θέση της βαθμολογίας με την ΑΕΚ. Έτσι μπορεί να ονειρεύεται την τελική κατάταξή του στην πρώτη τετράδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο εδρούχος ΝΟ Ρεθύμνου αντέδρασε μόνο στην πρώτη περίοδο του αγώνα. Στη συνέχεια η επικράτηση του Νηρέα ήταν ολοκληρωτική, με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση και έφθασε εύκολα στην τελική νίκη, παρότι αγωνιζόταν χωρίς τις Ιφιγένεια Μαυρωτά και Βίρνα Νιαρχάκου.

Κορυφαίες σκόρερ για την ομάδα μας οι διεθνείς Ελένη Μπόβαλη και Φοίβη Αγγελίδη, που πέτυχαν από 3 γκολ, ενώ για τις Ρεθυμνιώτισσσες η Κυριακάκη πέτυχε 5 γκολ. (Το Ρέθυμνο παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς συγκομιδή βαθμών).

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6-12

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-3, 3-3.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού 1, Κυριακάκη 5, Γαβαλά, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παντελιδάκη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Ρουσσάκη, Κουτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Πάτερου 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 3, Αγγελίδη 3, Παναγιότι 1, Κάσσαρη 2, Αρβανιτάκη.

Διαιτητές: Δασκαλάκης - Καζούλης

Πηγή: nireashal.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.