Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 15:08

Παρελθόν από το ΠΑΚ Χαλανδρίου η Έφη Μαρτσουκάκη

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, η Έφη Μαρτσουκάκη αποχωρεί από το Π.Α.Κ. Χαλανδρίου καθώς υπέβαλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους.

Η κ. Μαρτσουκάκη την τελευταία διετία ήταν προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου, όπου οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση δύο κυπέλλων ΕΣΠΑΑΑ (2018-2019 & 2019-2020) και την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία, ύστερα από μία αήττητη πορεία στο Πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020.

Η έμπειρη τεχνικός ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση που της έδειξε αυτά τα δύο χρόνια και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου:

«Ο Σύλλογος Π.Α.Κ. Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι η προπονήτρια της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών, Έφη Μαρτσουκάκη υπέβαλε την παραίτησή της, η οποία και έγινε αποδεκτή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά την κ. Μαρτσουκάκη για την σημαντική προσφορά της στον Σύλλογό μας, για τη συμβολή της στις μεγάλες επιτυχίες των δύο τελευταίων ετών της Ομάδας μας και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής της καριέρας».

Η ανακοίνωση της κ. Μαρτσουκάκη:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Η φετινή χρονιά για την ομάδα μας έφτασε στο τέλος της πριν καν ξεκινήσει λόγω της πανδημίας και των ειδικών καταστάσεων που βρίσκεται αντιμέτωπος όλος ο αθλητισμός.
Αντιλαμβανόμενη πως έχει αρχίσει ο σχεδιασμός του σωματείου για την επόμενη σεζόν βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι δεν θα μπορέσω να συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί σας. Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι καθαρά προσωπικοί.
Αισθάνομαι υποχρεωμένη να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση σας αυτά τα 2 χρόνια. Ζήσαμε πολλές έντονες στιγμές που θα μείνουν για πάντα μαζί μας.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα με υγεία πάνω από όλα και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Με εκτίμηση,
Έφη Μαρτσουκάκη».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.