Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 21:52

Κύπελλο: Πάλεψε αλλά λύγισε στην παράταση ο Απόλλων Χαλανδρίου με τον Άτταλο (βίντεο)

Άτταλος - Απόλλων Χαλανδρίου 3-1

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στην παράταση από τον Άτταλο.

Τηρουμένων των αναλογιών -δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στα Σούρμενα- ο Απόλλωνας στάθηκε παραπάνω από αξιοπρεπώς κόντρα σε ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα μας είχε δύο γεννηθέντες του 2005 στην ενδεκάδα (Πέτρενας, Χαραλάμπους) και στο παιχνίδι πέρασε για σχεδόν 45 λεπτά, μαζί με την παράταση, και ο Κοχλιός, του 2004.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Βασσάλου, μεταξύ αυτών ένα δοκάρι (17′) και ένα -ορθώς, βάσει βίντεο- ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ (25′).

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 45′ με πέναλτι του Κανδεράκη! Ο Μάνος είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή και με αυτόν τον τρόπο πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά τον Δεκέμβριο του 2018 (τον Ιανουάριο του 2019 τραυματίστηκε σοβαρά κι επέστρεψε, ουσιαστικά, τον Σεπτέμβριο του 2020)!

Στο β’ μέρος πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο, ισορροπήσαμε εν μέρει το ματς αλλά και πάλι ο Ατταλος έδειχνε πιο κοντά στο γκολ και το βρήκε στο 71′ έπειτα από ωραίο συνδυασμό.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε σε παράταση και οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές (2-1/97′, 3-1/117′) παίρνοντας δίκαια την πρόκριση. Η ομάδα μας προσπάθησε αλλά επί της ουσίας δεν κατάφερε να εκδηλώσει ευκαιρίες τέτοιες ώστε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Η εμφάνιση ορισμένων παιδιών και το μαχητικό τους πνεύμα, καθώς και η συλλογή εμπειριών για εκείνους, ήταν τα κέρδη που αποκομίσαμε από το συγκεκριμένο ματς. Στα αρνητικά, οι δύο τραυματισμοί (Πανδής, Μπράχο), η σοβαρότητα των οποίων θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες.

Η περιπέτεια του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε στους «32» για φέτος και ήδη έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο εντός έδρας ματς με τη γειτονική Αγία Παρασκευή (Κυριακή, 15:00).

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Μότσιος, Παπαδόπουλος (91′ Οικονόμου), Ψάλλας, Λέλεκας, Πέτρενας (46′ Αγκόλι), Καλημέρης, Πανδής (17′ λ.τρ. Μπράχο/43′ λ.τρ. Κανδεράκης), Thomas Mason (46′ Μήτρου), Αλεξανδράκης, Χαραλάμπους (77′ Κοχλιός).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ από τον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών 2020-21:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.