Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 09:18

Κλειστό το γήπεδο μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο “Ν. Πέρκιζας” λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Η Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας» θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε αθλήτρια αθλητικού συλλόγου της πόλης.

Σήμερα θα γίνει απολύμανση του χώρου και οι αθλητές/τριες της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ Covid-19.

Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα ανοιχτά γήπεδα και το κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου «Νίκος Πέρκιζας» θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χάρης Μαυρουδής διαβεβαιώνει ότι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα από τις υγειονομικές αρχές πρωτόκολλα ασφαλείας, τονίζει ωστόσο ότι με βάση τον ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων που καταγράφεται στην Αττική θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν κρούσματα και στην πόλη μας.

Καλεί δε εκ νέους τους αθλητικούς συλλόγους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου να τηρούν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν λάβει από τον Δήμο και τις ομοσπονδίες τους, για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Απευθύνει τέλος έκκληση και στους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις να μην συνωστίζονται έξω από τους αθλητικούς χώρους και σε όλους τους αθλούμενους να τηρούν κατά την προέλευση και διαμονή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η Διεύθυνση Αθλητισμού.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα» υπογραμμίζει ο κ. Μαυρουδής.

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.