Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 08:31

Πρόσκληση για συμμετοχή στην ομάδα βόλεϊ Ενηλίκων Γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει το Π.Α.Κ. Χαλανδρίου σε "μεγάλα" κορίτσια για να στελεχώσουν την ομάδα βόλεϊ Ενηλίκων Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Προσκαλούμε όλες τις αθλήτριες βόλεϊ που έχουν περάσει από τα τμήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών του Συλλόγου μας, να στελεχώσουν την ομάδα των Ενηλίκων Γυναικών του Σωματείου μας.

Ενημερώνουμε τις υποψήφιες αθλήτριες ότι οι προπονήσεις θα γίνονται τέσσερις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα τις ημέρες:

  1. Τρίτη   21:00-22:30
  2. Πέμπτη   21:00-22:30
  3. Σάββατο   18:00-19:30
  4. Κυριακή   20:00-21:30

στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου «Αποστολοπούλου» που βρίσκεται στην οδό Μυκόνου 19 & Τζαβέλα ή κατόπιν ενημέρωσης στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης».

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και σε ενδιαφερόμενες κυρίες οι οποίες δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με το άθλημα αλλά τις ενδιαφέρει να αθλούνται σε συνθήκες ήπιου συναγωνισμού.

Προϋποθέσεις για την εγγραφή σας στο τμήμα είναι:

  1. Συμπλήρωση εντύπου αιτήσεως εγγραφής (η παραλαβή γίνεται από τη Γραμματεία του Συλλόγου).
  2. Προσκόμιση Ιατρικής Καρδιολογικής Βεβαίωσης, με την επισήμανση ότι είστε υγιής και δύναται η συμμετοχή σας σε τμήματα οργανωμένης άθλησης. Η βεβαίωση πρέπει να είναι πρόσφατη και πρωτότυπη ή φωτοτυπία και όχι πέραν του τριμήνου.
  3. Προσκόμιση φωτοαντίγραφου αστυνομικής ταυτότητας.
  4. Προσκόμιση τεσσάρων μικρών, ίδιων φωτογραφιών.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές και ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού αθλούμενων μελών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210-6717300 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορείτε να ανατρέξετε στην σελίδα μας στο facebook Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου.

Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου

Διαβάστε σχετικά:

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΠΑΚ Χαλανδρίου

Π. Τζήμος: Ο πρόεδρος ενός “σωματείου-πρότυπο” του Χαλανδρίου, “όνομα και πράμα”


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.