Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:11

Ισόπαλοι Νηρέας Χαλανδρίου και ΑΕΚ στο συγκλονιστικό ματς της πρεμιέρας

Ο Νηρέας Χαλανδρίου δεν ολοκλήρωσε τελικά τη μεγάλη ανατροπή κι έτσι η συγκλονιστική αναμέτρηση κόντρα στη νεοφώτιστη ΑΕΚ, εκτός έδρας, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α’ Γυναικών, έληξε ισόπαλη 7-7.

Η ΑΕΚ, μια ομάδα που μπορεί να έδινε τον πρώτο της αγώνα στη μεγάλη κατηγορία, αλλά έχει στη σύνθεσή της πλέον πολλές έμπειρες πολίστριες, μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα 2 γκολ, με τον Νηρέα να “σπάει” τα δοκάρια σε αυτό το διάστημα και να χάνει με γρήγορες ποινές το μεγάλο του ατού, τη Φοίβη Αγγελίδη.

Η ομάδα του Νηρέα βρέθηκε να χάνει και με 4-7, ενώ μπήκε στην τελευταία περίοδο με 2 γκολ πίσω (5-7). Όμως τα κορίτσια του Ανέστη Πεσματζόγλου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πραγματοποιώντας στη συνέχεια πολύ καλή εμφάνιση, ισοφάρισαν στο τελικό 7-7. Παραλίγο, μάλιστα, να έπαιρναν και το τρίποντο, με την κορυφαία της ομάδας Έλενα Πάτερου να χάνει το σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Πολύ καλή, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν και η τερματοφύλακας Μαρία Λάζαρη, που έπιασε και δύο πέναλτι.

Η ομάδα του Νηρέα χρειάζεται φυσικά λίγο χρόνο με τον νέο προπονητή για να δέσει (να μπουν για καλά στο κλίμα και οι δύο Ισραηλινές) και να φτάσει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που μπορεί, ώστε να πρωταγωνιστήσει και στο νέο -και τρέχον πλέον- πρωτάθλημα.

ΑΕΚ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 4-3, 0-2.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά 2, Λούδη Α., Λούδη Ε. 1, Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λάβι, Δανέζη, Πανάρετου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά 1, Κοτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Ε.Ν., Πάτερου Ε. 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Χότσμπεργκ 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοβάτσεβιτς Σ.Μ., Παπατριανταφύλλου, Παναγιώτι.

Διαιτητές: Σπανούδης, Στεφανάκης

Πηγή: nireashal.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.