Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:36

Επιβλητικός ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στον Μικρασιατικό (βίντεο)

Απόλλων Χαλανδρίου - Μικρασιατικός 4-0

Η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα ήρθε με το επιβλητικό 4-0 κόντρα στον Μικρασιατικό.

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου έφτασε σε μια άνετη τελικά νίκη.

Οι δύο πρώτες ευκαιρίες του Απόλλωνα κατέληξαν σε γκολ, που βοήθησαν στην εξέλιξη του αγώνα.

Στο 13′ ο Κούτσιας έσπρωξε την μπάλα από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα στο γύρισμα του Μήτρου, ενώ στο 15′ ο Παγώνης με φανταστική περιστροφή και σουτ από το ύψος της περιοχής, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια υπέροχη ομαδική ενέργεια με τελική πάσα από τον Κανδεράκη.

Ο Παγώνης ανατράπηκε στην περιοχή στο 30′, με τον Μήτρου να αξιοποιεί το καθαρό πέναλτι και το 3-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο Παγώνης πάλι αστόχησε από πολύ κοντά στο 45′ κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ένα λεπτό πριν είχαν δοκάρι με μακρινή εκτέλεση φάουλ.

Ο Μικρασιατικός επιχείρησε να πιέσει ψηλά στις αρχές της επανάληψης και ο Καλλιαμπάκος έκανε μια ωραία απόκρουση στο 47′.

Mετά από πολύ λίγο, όμως, ο Απόλλωνας ξαναπήρε το κουμάντο του αγώνα, έχασε ευκαιρίες (Παγώνης στο 53′ και το 56′, Μήτρου στο 62′) πριν έρθει και το τέταρτο γκολ στο 64′ με τον Στεργιώτη, που βγήκε τετ α τετ και «κρέμασε» με ωραία λόμπα τον τερματοφύλακα.

Το υπόλοιπο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα μας να μην απειλείται και, αντίθετα, να έχει φάσεις για να διευρύνει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Μετά την ισοπαλία με τον ΑΟ Περιστερίου και την ήττα από την ΑΕ Χαλανδρίου, ήταν ένα τρίποντο που ο Απόλλωνας είχε ανάγκη, λόγω και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στην έδρα του πρωτοπόρου Χολαργού.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης (79′ Κοχλιός), Ψάλλας, Παστρικός, Αγκόλι, Χατζής (63′ Λέλεκας), Κανδεράκης, Κούτσιας (55′ Στεργιώτης), Μήτρου (79′ Οικονομόπουλος), Παγώνης (63′ Καλημέρης).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ από τον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον Μικρασιατικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' Αθηνών 2020-21:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.