Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:37

Νίκησε τον Παπάγο και συνεχίζει στο Κύπελλο ο Απόλλων Χαλανδρίου (βίντεο)

Απόλλων Χαλανδρίου - Παπάγος 2-0

Την πρώτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με το 2-0 επί του Παπάγου για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Πολλοί «μικροί» πήραν την ευκαιρία τους από το τεχνικό τιμ.

Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, ανεβασμένος στο δεύτερο, ο Απόλλωνας με «πειραματική» σύνθεση επιβλήθηκε με 2-0 του Παπάγου (αντίπαλός μας στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας), που επίσης προέβη σε αρκετές αλλαγές.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις στο α’ μέρος, διάστημα στο οποίο ο Απόλλωνας σπατάλησε την καλύτερή του ευκαιρία στο 44′, όταν από την πάσα του Στεργιώτη ο Παγώνης αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Φραγκίσκος Στεργιώτης, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην επανάληψη.

Στο 64′ με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα «συστημένη» στη γωνία του τέρματος (1-0), ενώ στο 77′ έπειτα από ατομική προσπάθεια «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Μήτρου, για το 2-0.

Η νίκη-πρόκριση και το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής πολλά παιδιά που για διάφορους λόγους έπαιξαν λίγο (Χατζής, Μότσιος, Καλημέρης) ή καθόλου (Οικονομόπουλος, Στεργιώτης, Βασσάλος, Πέτρενας, Κοχλιός) στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ήταν τα καλά νέα από το σημερινό ματς.

Αξίζει να τονιστεί πως ειδικότερα για τον 15χρονο Παναγιώτη Πέτρενα και τον 16χρονο Μάριο Κοχλιό, αυτή ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε επίπεδο ανδρικών ομάδων - ο 15χρονος Ζήσης Χαραλάμπους είχε ήδη «γράψει» τέσσερις, πριν τη σημερινή.

Την Κυριακή (4/10, 16:30) η ομάδα μας υποδέχεται τον Μικρασιατικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Αθηνών.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Μότσιος, Παπαθανάσης (54′ Κοχλιός), Αγκόλλη (54′ Μήτρου), Παστρικός, Χατζής (65′ Κούτσιας), Πέτρενας, Καλημέρης, Στεργιώτης, Παγώνης (70′ Χαραλάμπους), Οικονομόπουλος (65′ Κανδεράκης).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ από τον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον Παπάγο για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών 2020-21:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.