Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:05

Φινάλε γκραν γκινιόλ και ισοπαλία μεταξύ Νηρέα Χαλανδρίου και ΑΝΟ Γλυφάδας

Συναρπαστικό παιχνίδι με φινάλε γκραν γκινιόλ έγινε στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, όπου ο Νηρέας Χαλανδρίου ήρθε ισόπαλος 9-9 με τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α' Γυναικών.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Νηρέας Χαλανδρίου παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, ενώ ο ΑΝΟΓ είναι 4ος με 3. Έτσι η 3η θέση στην τελική κατάταξη, που εξασφαλίζει έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης, θα κριθεί στην 5η και τελευταία αγωνιστική, την Πέμπτη (2/7), οπότε ο Νηρέας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και ο ΑΝΟ Γλυφάδας τον Εθνικό.

Εκκρεμεί, βέβαια και η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τη διακοπή στον αγώνα ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός της Β’ φάσης (φίλαθλος από τις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Γλυφάδας είχε ρίξει στην πισίνα τον διαιτητή Ποσποτίκη, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 11-11).

Οι γηπεδούχες της Γλυφάδας ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν με 7-3 στο ημίχρονο. Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τρομερή ανατροπή, ισοφάρισαν και προηγήθηκαν με 9-8, 1.36 πριν από τη λήξη του αγώνα με την κορυφαία του αγώνα Σοφία Τορνάρου (4 γκολ). Όμως ο ΑΝΟ Γλυφάδας ισοφάρισε, 0.30 πριν από το φινάλε με την Έλενα Γρηγοροπούλου.

Πολύ καλή απόδοση στο διάστημα της ανατροπής είχε η νεαρή τερματοφύλακας του Νηρέα Ίριδα Κοβάτσεβιτς που έπιασε και πέναλτι.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9-9

Oκτάλεπτα: 2-0 , 5-3 , 0-3 , 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 3, Ορφανιώτη, Γιαμπασάκη, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 2, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Θωμοπούλου, Τακίρι, Καρύτσα.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ε., Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 4, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη 2, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοτσάφτη, Ρουσάκη, Κοβάτσεβιτς Σ.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μπουδραμής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' φάσης:

Θέση    Ομάδα    Αγώνες    Γκολ    Βαθμοί
1.     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ     3     40-17     15
2.     ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ     4     52-35     12
3.     ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ     3     37-29     4
4.     ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ*     3     18-41     3
5.     ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ*     3     23-47     1
* Εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Πηγή: nireashal.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.