Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:41

Επιβλητικός ο Νηρέας Χαλανδρίου, 20-9 τον Εθνικό Πειραιά

Με επιβλητικό τρόπο πήρε τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, ο Νηρέας Χαλανδρίου και έβαλε στο τσεπάκι τους πρώτους του τρεις βαθμούς στη Γ’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α’ Γυναικών, καθώς επικράτησε με το εκπληκτικό 20-9, την Κυριακή (28/6), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη αυτή, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας (με 3 β.), πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, βλέποντας πλέον πιθανή ακόμα και την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης.

Ο Νηρέας ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα (που έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, αλλά ήταν τυπικά γηπεδούχος) και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 10-1.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι κυανόλευκες του Πειραιά δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός και να φτάνει στη νίκη με το τελικό 20-9. Πρώτες σκόρερ για τον Νηρέα οι Τριχά με 7 γκολ και η Τορνάρου με 5.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 20-9

Οκτάλεπτα: 5-1, 5-0, 6-3, 4-5.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάσεβιτς Ε. 1, Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά 7, Πάτερου, Τορνάρου 5, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοτσάφτη, Παναγιότι 1, Κοβάσεβιτς Σ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Φιτσανάκης): Ζαφειροπούλου, Δασκαλοπούλου, Μπέτα, Γκοτζιά 2, Αναγνώστου 1, Καραμπέτσου 2, Φέλλα 1, Λαλούση, Μπερίκου 3, Κωνσταντοπούλου, Χάιτα.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Χρονόπουλος

Πηγή: nireashal.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.