Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 01:38

Γιώργος Αθανασιάδης: "Η ΑΕ Χαλανδρίου ανήκει στην Α’ ΕΠΣΑ"

athanasiadhs ae xalandriou

Την Παρασκευή ξεκίνησε η προετοιμασία της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου ενόψει της νέας σεζόν που μόνο απαιτητική θα είναι.

Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο προπονητής Γιώργος Αθανασιάδης που παραχώρησε δηλώσεις για τη νέα χρονιά και τον λόγο που επέλεξε την ομάδα από τα βόρεια προάστια.

Το σχόλιό του:

«Εγώ θέλω να πιστέψουν οι παίκτες ότι πρέπει να επανέλθουμε. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν τα παιδιά γρήγορα ότι η ομάδα δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΑ. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται δεν έχει τελειώσει. Ξεκινάμε με φιλοδοξίες γι' αυτό το σκοπό και εύχομαι σε όλες τις ομάδες και στους παίκτες να έχουν υγεία και στόχος αποτελεί να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Όσον αφορά τον κόσμο το μόνο που έχω να τους πω ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επαναφέρουμε την ομάδα».

Ξεκίνησε τη προετοιμασία της το ανδρικό τμήμα της Α.Ε. Χαλανδρίου

proetoimasia ae xalandriou 9 8

Στο γήπεδο Ν. Πέρκιζας πραγματοποιήθηκε στις 9/8, ο αγιασμός της Α.Ε. Χαλανδρίου και η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδος, παρουσία του προέδρου κ. Αλέξη Θανασά και της διοίκησης. Αφού ο πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχήθηκαν καλή χρονιά, οι παίκτες υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Γιώργου Αθανασιάδη και κ. Νίκου Γιαλεσάκη ξεκίνησαν την προετοιμασία.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες !!!

Να σημειώσουμε πώς η Α.Ε. Χαλανδρίου είναι έτοιμη για ένα πολύ καλό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν και στόχο έχει την επιστροφή στην Α’ κατηγορία.

Οι αθλητές χωρισμένοι σε δυο group, θα περάσουν από καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις τις προσεχείς ημέρες.  

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.