Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 09:11

Για 6η χρονιά ο Σταύρος Αμανατίδης τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών της ΑΕ Χαλανδρίου

amanatidhs ae xalandriou

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον κύριο Σταύρο Αμανατίδη ο οποίος για έκτη συνεχή χρονιά θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.

Ο Σταύρος Αμανατίδης με το ήθος του, την αγάπη του για την Ακαδημία και τα παιδιά της Α.Ε. Χαλανδρίου, την προπονητική και εκπαιδευτική του επάρκεια, καθώς και την αντίληψή του για ένα σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκμάθησης ποδοσφαίρου, αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμα της ακαδημίας μας.

Μαζί του θα συνεχίσουν οι προπονητές: Νίκος Λουκάς, Γιώργος Βαρδάλας, Στέφανος Τελλίδης, Φωκίωνας Χατζηφόρος, Δημήτρης Πατσιαβούρας και Γιώργος Γεμελιάρης. Καινούρια μέλη στην οικογένειά μας οι Επαμεινώνδας Κουτρομάνος, Αντώνης Σάββας και Νίκος Δημόπουλος.

Το έργο του κ. Αμανατίδη και των συνεργατών του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο έως σήμερα και είναι πλήρως ταυτισμένο με τη φιλοσοφία της ομάδας μας και τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθε, την ομαδικότητα, την αφοσίωση και τον σεβασμό.

Η αγάπη για τον αθλητισμό, ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου, η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως η αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε.

Με τη σωστή και μεθοδική δουλειά στο γήπεδο, καθώς και με τη συστηματική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αποτελεί στόχο άμεσα στο μέλλον, η στελέχωση του ανδρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου από αθλητές που θα έχουν βγει μέσα από τη λειτουργία και φιλοσοφία της ακαδημίας μας.

Η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου εύχεται σε όλη την προπονητική ομάδα καλή συνεργασία για τη νέα χρονιά, με γνώμονα πάντα την αθλητική πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

O Πρόεδρος
Αλέξανδρος Θανασάς

Ο Αντιπρόεδρος-Διευθυντής της Ακαδημίας
Παναγιώτης Κορωναίος

 

O Νίκος Λουκάς για έβδομη συνεχόμενη χρονιά με τη φανέλα του Χαλανδρίου

nikos loukas

«Όταν ένα πλοίο αρχίζει να βουλιάζει, ο καπετάνιος είναι ο τελευταίος που το εγκαταλείπει». Αλλά ο Νίκος Λουκάς, ο αρχηγός και αμυντικός μέσος της ομάδας όχι μόνο δεν εγκατέλειψε, αλλά συμφώνησε με τη διοίκηση Θανασά και θα συνεχίσει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ν’ αγωνίζεται για την Α.Ε. Χαλανδρίου.

Ο Νίκος δήλωσε: «Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, χαίρομαι που θα συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι με τη φανέλα του Χαλανδρίου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ κατηγορία. Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου»

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.