Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:23

3ο Tουρνουά Μπάσκετ "Τρίποντο στο στίγμα" στο Χαλάνδρι

3pondo stigma

Δελτίο Τύπου για το 3ο συνεχόμενο Τουρνουά Μπάσκετ "Τρίποντο στο στίγμα" ληπτών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης από το Κέντρο Ημέρας Franco Basaglia της ΕΠΑΨΥ: 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Ημέρας Franco Basaglia της ΕΠΑΨΥ διοργανώνει το Τουρνουά Μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Πάνω από 100 ωφελούμενοι υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης θα συμμετάσχουν σε αγώνες 3Χ3.

Ψυχικά πάσχοντες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα αγωνιστούμε στο κλειστό Γυμναστήριο "Νίκος Πέρκιζας" στο Χαλάνδρι, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 από τις 16:30 έως τις 21:00, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ψυχική πάθηση δεν μας τρομάζει και δεν μας σταματά να ονειρευόμαστε.

Με τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη και μέσα στις επευφημίες του πλήθους θα αγωνιστούμε ενάντια στις προκαταλήψεις και το στίγμα που μας πληγώνουν πολύ περισσότερο από την ίδια την ψυχική πάθηση. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Μπορεί κάποιοι από μας να έχουμε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν με ακούσιες νοσηλείες και με δύσκολες καταστάσεις.

Να έχουμε βασανιστεί από την κοινωνική αναλγησία και τα περίεργα βλέμματα που μας κοιτούν σαν να ήμασταν εξωγήινοι.

Όμως είμαστε εδώ όρθιοι, υπερήφανοι και αγωνιστικοί, έτοιμοι να σκοράρουμε τρελά τρίποντα, και εν τέλει να καρφώσουμε το στίγμα μέσα στο κατάμεστο γήπεδο.

Ελάτε να μας χειροκροτήσετε. Ελάτε να πάρετε μαθήματα θάρρους και αξιοπρέπειας.

Ελάτε να δείτε τους πρωταθλητές.

Σε μια βραδιά που θα κλείσει με τραγούδια του Αντώνη Μιτζέλου και τη συμμετοχή του Σεραφείμ Σίλα.

3ponto stigma xalandri 2 16 6

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.