Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:50

Στο 1-1 έμειναν Χαλάνδρι και Πετράλωνα

xalandri petralwna

Δεν τα κατάφεραν τα Πετράλωνα και κόλλησαν στο 1-1 με το Χαλάνδρι. Στο πρώτο μέρος ο Κατσιούλης σπατάλησε δύο κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μολφέσης κατέβασε τα ρολά, ενώ στο 38’ ο Μπερτσιάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία. Στο 56’ ο Βενάρδος έκανε μαγική κούρσα από τα αριστερά, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές και με την βοήθεια της τύχης, έσπασε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Σεϊτάι με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63’ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Βενάρδου, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζεται», σε μία φάση που θα μπορούσε κάλλιστα να σφυρίξει παράβαση. Τα Πετράλωνα ανέβασαν ταχύτητα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 71’ με έξοχο τελείωμα του Κατσιούλη από τη μικρή περιοχή και έπειτα από αδράνεια της άμυνας.

Στο 89’ το Χαλάνδρι έφτασε κοντά στη νίκη, όταν ο Βενάρδος και πάλι από τα δεξιά έκανε εξαιρετική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, αλλά αυτή τη φορά προτίμησε να σουτάρει και όχι να σπάσει τη μπάλα, με τον Δωριάδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να «κλέψουν» τη νίκη, αλλά ο Μπερτσιάς σε άδεια εστία, από γύρισμα του Σαλαπάτα, πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κούντου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Φωτάκης, Θανόπουλος, Λειβαρτζινός, Λουκάς (83’ Μαράνος), Μσιωτάκης, Σεϊτάι (70’ Ράπτης), Βενάρδος, Μπέης (50’ Πατσιαβούρας).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Βελλής (77’ Καρούμπαλης), Αποστόλου (46’ Μιχαηλίδης), Ντέντια (62’ Κυριακάκης), Χρόνης, Κούντου, Μπερτσιάς, Καραβάς (46’ Σαλαπάτας), Καριατλής, Μινάι, Κατσιούλης.

Πηγή: nfstudiosports.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.