Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 17:36

Νικητής ο Νηρέας Χαλανδρίου, 9-5 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο Χαλάνδρι

nhreas xalandriou tritwnas

Tη νίκη πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, για το πρώτο παιχνίδι της σειράς αγώνων μεταξύ 7ου και 8ου της Α' Φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Γυναικών, με 9-5.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου και η ομάδα του Τρίτωνα ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο με 1-0, σε ένα οκτάλεπτο όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Οι δύο ομάδες ήταν στα ίσα μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που τις βρήκε ισόπαλες με 3-3. Μάλιστα, ο Τρίτωνας έφτασε να προηγείται με 3-1, ωστόσο η είσοδος της Τετζαλίδου άλλαξε τα πράγματα και με τα δύο της τέρματα πέτυχε την ισοφάριση.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Νηρέας πήρε τελικά το προβάδισμα και έφτασε το σκορ στο 6-4, για να έρθουν τρία ακόμη τέρματα στην τελευταία περίοδο να διαμορφώσουν το τελικό 9-5 υπέρ της ομάδας της Ευτυχίας Καραγιάννη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 9-5

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 3-1, 3-1

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου Ν., Τετζαλίδου 3, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά, Μαστροκαλού 2, Μαυρέλου 2, Μπόβαλη 1, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου, Αγγελίδη, Οικονομίδη, Αδάμη, Στρατάκου Α.

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά 2, Ανδρή, Κούζουνα, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παλαιοδήμου, Καλογερά, Μαλλιαρού, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 2, Παπαδάκη, Λίβα, Κώτσου

Διαιτητές: Κουρτίδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος 

Πηγή: koe.org.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.