Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:43

Ασταμάτητος ο Απόλλων Χαλανδρίου, 3-0 τα Βριλήσσια!

apollwn xalandrou vrilissia

Σοβαρός, συμπαγής, αποφασιστικός ο Απόλλωνας στο γειτονικό -αλλά και βαθμολογικό- ντέρμπι με τα Βριλήσσια, επιβλήθηκε με το καθαρό 3-0, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Απόλλων Χαλανδρίου - Βριλήσσια 3-0

Τέσσερα στα τέσσερα το Νοέμβριο για την ομάδα μας, με απολογισμό τερμάτων 11-0 και εδραίωση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συνολικός απολογισμός 8-1-1 με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος, με την καλύτερη άμυνα πλέον, αφού η μέχρι πρότινος καλύτερη, αυτή των Βριλησσίων, ενώ είχε δεχθεί μόλις 4 γκολ σε 9 αγωνιστικές, δέχθηκε άλλα 3 στο γήπεδό μας.

Το παιχνίδι είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας, με τους φιλοξενούμενους να δικαιολογούν για μεγάλο διάστημα την υψηλή τους θέση, τελικά όμως (και αυτοί) δεν άντεξαν στο ρυθμό που επέβαλε η ομάδα μας, η οποία τρέχει ακατάπαυστα και όσο βρίσκει χώρους, τόσο πιο «φονική» μπορεί να γίνει για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Το κλειδί του αγώνα, λοιπόν, ήταν η υπομονή και το πρώτο γκολ. Υπομονή είχαμε από την αρχή, με πολύ υψηλά ποσοστά κατοχής, απόρροια της πίεσης που ασκούσαμε, της γρήγορης κυκλοφορίας, των κερδισμένων μονομαχιών και των πολλών κλεψιμάτων. Το γκολ ήρθε πριν το ημίχρονο και ήταν μια ζωγραφιά, με μπαλιά-διαβήτη του αρχηγού Φώντα Σταμάτη και αριστουργηματική κεφαλιά του Παπουτσή.

Στο β' ημίχρονο τα Βριλήσσια προσπάθησαν να βγουν πιο ψηλά και ισορρόπησαν κάπως το ματς μέχρι το 60', χωρίς ωστόσο να φτιάξουν κάποια ευκαιρία. Στο τελευταίο ημίωρο, αντίθετα, η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως, έχοντας δύο γκολ, ένα δοκάρι και ακόμα δύο πολύ μεγάλες φάσεις, φτάνοντας απολύτως φυσιολογικά στο πειστικό και εκκωφαντικό -για ντέρμπι- 3-0.

Τα παιδιά αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια για την προσήλωσή τους στο τακτικό κομμάτι, την αγωνιστικότητά τους και τη νοοτροπία νικητή που επιδεικνύουν σε κάθε φάση, σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου. Οποτε παρουσιάζονται έτσι, πραγματικά δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και θα συνεχίσουν να αποσπούν, εκτός από βαθμούς, τα εγκωμιαστικά σχόλια αντιπάλων προπονητών («πιο καλοδουλεμένο σύνολο του ομίλου», σύμφωνα με τους κ.κ. Μπουγά και Χαραλαμπίδη, των Μελισσίων και των Βριλησσίων αντίστοιχα) και το χειροκρότημα των φιλάθλων, που ξέρουν ότι ερχόμενοι στο γήπεδο να δουν Απόλλωνα, δεν είναι δυο ώρες χαμένες.

Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Αρμενικής, στο γήπεδο του Ελληνικού.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (75' Κούκος), Παναγιώτου, Ψάλλας, Αγκόλι, Σταμάτης (84' Μπαλαχτσής), Κανδεράκης, Στεργιώτης (57' Οικονομόπουλος), Μήτρου (85' Αλεξανδράκης), Παπουτσής.

apollwn xalandrou vrilissia 2

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2' Το σουτ του Βλάχου περνάει λίγο έξω, με την ομάδα μας να... συστήνεται με το καλημέρα.

14' Παράλληλη μπαλιά-φαρμάκι από τον Μήτρου, δεν προλαβαίνει ο Παπουτσής να μπει στη φάση και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

19' Δεύτερη φορά απειλεί ο Βλάχος, το διαγώνιο σουτ που εξαπολύει φεύγει λίγο έξω.

31' Παραλίγο ψυχρολουσία για τον Απόλλωνα, όταν από σέντρα από το πλάι, βάζει το πόδι του ο Ψάλλας και η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σύρακα.

34' Σουτ από τον Κανδεράκη, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

35' Λίγο άουτ η κεφαλιά του Μήτρου, μετά από πλάγιο άουτ του Ψάλλα.

37' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!! 1-0!!!!! Υπέροχο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση, με τον Σταμάτη να βγάζει μπαλιά ακριβείας 20 μέτρων στον Παπουτσή, που φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και αφήνει άγαλμα τον τερματοφύλακα των Βριλησσίων!

39' Δεν έχει πρόβλημα ο Σύρακας να μπλοκάρει την μπάλα, σε σουτ που επιχειρεί παίκτης των φιλοξενούμενων.

45+2' Η μπάλα για περίπου δυο λεπτά δεν λέει να φύγει από την περιοχή μας, με τα Βριλήσσια να κερδίζουν διαδοχικά κόρνερ, που όμως δεν φέρνουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

62' Κερδισμένο φάουλ σε εξαιρετική θέση για την ομάδα μας, εκτελεί ο Σταμάτης και η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

64' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν από μπαλιά του Κανδεράκη ο Παπουτσής περνάει και τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του αποκρούεται από αμυνόμενο λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος!

70' Ούτε τώρα το 2-0! Ο Μήτρου κάνει τη σέντρα και ο Παπουτσής με εκπληκτική κίνηση βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά η κεφαλιά που επιχειρεί από πολύ κοντά περνά ξυστά δίπλα από το δοκάρι!

72' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!! 2-0!!!!! Η υπεροχή μας αποδίδει αυτή τη φορά καρπούς. Με τα Βριλήσσια να έχουν ανέβει ψηλά, ο τρομερά φορμαρισμένος Οικονομόπουλος (σκόρερ σε τέταρτο σερί παιχνίδι) εκμεταλλεύεται την άψογη πάσα του Παπουτσή και δεν σταματιέται από κανέναν, πλασάροντας ιδανικά τον τερματοφύλακα.

74' Δοκάρι!!!!! Ο Κανδεράκης κάνει εξαιρετική ενέργεια και σεντράρει για τον Οικονομόπουλο, που πιάνει τη δυνατή κεφαλιά από κοντά, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!

84' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!! 3-0!!!!! Η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, όπως στο δεύτερο γκολ. Ο Παπουτσής έχει πάρει την μπαλιά-τρύπα από τον Σταμάτη, ξεχύνεται στο χώρο και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει στον Οικονομόπουλο, που απλά τη σπρώχνει στα δίχτυα, για το 8ο φετινό του γκολ!

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

Highlights του αγώνα από το NfStudioSports: 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.