Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 18:44

Δημιουργία Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου ΑΡΓΩ

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ οργανώνει Ομάδα Παραδοσιακού Τραγουδιού με υπεύθυνη την Ξένια Ροδοθεάτου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε μια όμορφη παρέα με την οποία, με αφορμή τα παραδοσιακά τραγούδια και όχημα τη φωνή, θα ταξιδεύουμε ανά την Ελλάδα τραγουδώντας.

Θα μάθουμε τραγούδια από διάφορες περιοχές της χώρας μας (από τη Θράκη και τη Μακεδονία μέχρι την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τα ελληνικά νησιά) με αγάπη, αμεσότητα, απλό αλλά ποιοτικό τρόπο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ηλικίας από 15 ετών και πάνω. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια γνώση μουσικής-τραγουδιού. Τα μαθήματα είναι ομαδικά, θα γίνονται στον χώρο του Συλλόγου στο Χαλάνδρι μία φορά την εβδομάδα κάθε Πέμπτη, και η διάρκειά τους θα είναι 60 λεπτά.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 697-6384604 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγα λόγια για την Ξένια Ροδοθεάτου:

Η Ξένια Ροδοθεάτου γεννήθηκε στην Πάτρα. Από παιδί ήταν μέλος της Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού με τον Σάββα Σιάτρα και μαθήματα βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής στον Όμιλο Ελληνικών Τεχνών με δάσκαλο τον Τάσο Φωτόπουλο, στενό συνεργάτη του Σίμωνα Καρρά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και παραστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, συνεργαζόμενη με σχήματα διάφορων μουσικών ειδών. Στο ενεργητικό της υπάρχουν τρεις προσωπικοί δίσκοι, ψηφιακές κυκλοφορίες τραγουδιών, καθώς και συμμετοχές σε παραγωγές άλλων δημιουργών.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.