Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 17:06

Η δανειστική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ τώρα και σε ηλεκτρονική μορφή

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ καινοτομεί! Η Δανειστική του Βιβλιοθήκη τώρα και σε ηλεκτρονική μορφή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αγαπητοί φίλοι,

Στον Πολιτιστικό - Επιστημονικό Σύλλογο «ΑΡΓΩ» έχουμε δημιουργήσει -χάρη στις γενναιόδωρες προσφορές φίλων και μελών- μια ανοιχτή και προσιτή σε όλους Δανειστική Βιβλιοθήκη, με μεγάλη θεματολογική ποικιλία και πάνω από 1200 τίτλους, προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και στην πρόσβαση στη γνώση.

Επιδιώκοντας συνεχώς να καινοτομούμε και να εκσυγχρονίζουμε τις δραστηριότητές μας για να γίνονται πιο προσιτές σε όσο γίνεται περισσότερους, με την επιμέλεια του υπεύθυνου της Βιβλιοθήκης κ. Άρη Λαζαρίδη, φιλόλογου και αντιπροέδρου του Δ.Σ., δημιουργήθηκε ένας πρώτος αναλυτικός ηλεκτρονικός κατάλογος, αρχικά με 470 βιβλία, με στόχο να διευκολυνθεί η αναζήτηση και η επιλογή πριν κάποιος έρθει στα γραφεία μας (Σοφοκλή Βενιζέλου 20 & Καραολή-Δημητρίου, Χαλάνδρι) για να δανειστεί.

Ένα πρωτοποριακό βήμα και μια ακόμη καινοτομία για την «ΑΡΓΩ» και τη συνεχώς εμπλουτιζόμενη Βιβλιοθήκη μας, αλλά και μια προσφορά σε όσους αγαπούν τα καλά βιβλία και το διάβασμα.

Εδώ ο ηλεκτρονικός κατάλογος των βιβλιών: http://argohalandriou.blogspot.com/p/blog-page_14.html

Ακολουθεί σημείωμα και οδηγίες του Υπεύθυνου:

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου,

Αναρτήσαμε στον ιστότοπο «ΑΡΓΩ» τον κατάλογο των 470 ήδη καταγεγραμμένων βιβλίων της δανειστικής Βιβλιοθήκης μας, τον οποίο και θα ενημερώνουμε στο εξής, όσο προοδεύει η καταγραφή.

Μπορείτε να τον συμβουλευτείτε και να αναζητήσετε συγγραφείς, τίτλους, θεματική κατηγορία κτλ., ώστε να έρθετε να δανειστείτε ...μελετημένοι (βλ. παρακάτω επεξηγήσεις για την ανάγνωσή του).

Η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοικτή τις Τρίτες, 18:00 με 20:00 μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Θα συμπληρώσουμε μια κάρτα δανεισμού με τον αύξοντα αριθμό καταγραφής, το όνομά σας, τηλέφωνο/μέιλ, και ημερομηνία δανεισμού, που θα τοποθετήσουμε στη θέση του βιβλίου.

Εννοείται πως:

1. Μπορείτε να δανειστείτε και σε οποιανδήποτε άλλη ευκαιρία βρεθείτε στο Στέκι μας, ακόμα και στην περίπτωση απουσίας του Υπευθύνου.

2. Μπορείτε να δανειστείτε και από τα ακόμα ακατάγραφα βιβλία μας, αλλά σε αυτή την περίπτωση συμπληρώστε στην κάρτα δανεισμού απαραιτήτως συγγραφέα και τίτλο.

Επιστροφή τους από Σεπτέμβρη πια.

Καλό καλοκαίρι!

για το Δ.Σ.
Άρης Λαζαρίδης
Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.