Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 16:06

Η μουσική παράσταση “Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια” με τον Γιώργο Περού, στο Θέατρο Ρεματιάς

Τη μουσική παράσταση “Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια” φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 “Νύχτες Αλληλεγγύης”, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 9:00 το βράδυ με τον Γιώργο Περού. Ο νέος τραγουδοποιός και συνθέτης, με το δικό του ιδιαίτερο ύφος, παρουσιάζει τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, διαλεγμένα από το ρεπερτόριο του ρεμπέτικου και του λαϊκού, το ελαφρό τραγούδι αλλά και τις σύγχρονες δημιουργίες.

«Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της “πλατείας” ως ζωντανoύ χώρου συγκέντρωσης των ανθρώπων, η βραδιά επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν».

Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Μιχάλη Σουγιούλ μπλέκουν θεματικά με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου αλλά και του Μίκη Θεοδωράκη, του Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 “Νύχτες Αλληλεγγύης”

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.