Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 22:21

Η μουσικοχορευτική παράσταση “Magna Arkadia” από την Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου

Στο πλαίσιο της συμβολής του χώρου του πολιτισμού στην ψυχαγωγία όλων αυτό το διάστημα του εγκλεισμού, η Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου προσφέρει για θέαση την παράσταση “MΑGNA ARKADIA - H μεγάλη Αρκαδία”, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Πρωτομαγιά.

Στην παράσταση συμμετέχουν ηθοποιοί από το Πολιτιστικό & Καλλιτεχνικό Σωματείο "Θεάρτε" - θεARTε, χορευτές από τον Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου, τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος", τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο "Κρήτες", το Εργαστήρι Χορού "Χορικά" καθώς και καταξιωμένοι τραγουδιστές. Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα της Φιλαρμονικής Δήμου Χαλανδρίου.

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Βασίλης-Δημοσθένης Μπουζαλάς

Η Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σε τέσσερις περιοχές που συνδέονται ιστορικά και πολιτισμικά με την Αρκαδία. Η Αρκαδία συναντά τον Πόντο, την Κύπρο, την Κρήτη και την Κάτω Ιταλία και μας γνωρίζει τους απογόνους της αλλά και τα κοινά ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία των περιοχών αυτών με την Αρκαδία.

Απολαύστε τη μουσικοχορευτική παράσταση!

Οι αφίσες της παράστασης

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.