Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:28

Τον 4ο Διαγωνισμό Ποίησης για τα ΚΑΠΗ προκηρύσσει ο Δήμος Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το τμήμα των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, προκηρύσσει τον 4ο Διαγωνισμό Ποίησης για ποιητές και ποιήτριες που είναι μέλη των ΚΑΠΗ στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Οι νικητές/τριες θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο πλαίσιο του 5ου Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας στις 10 Ιουνίου 2020. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το ποίημα να μην έχει βραβευθεί σε άλλο διαγωνισμό Ποίησης. Στους νικητές ή τις νικήτριες θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σ’ αυτόν τον διαγωνισμό, παρακαλούνται να αποστείλουν μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 ένα ποίημά τους, κατά προτίμηση δακτυλογραφημένο, όχι μεγαλύτερο από δύο σελίδες, στη διεύθυνση: Κεντρικό ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, 25ης Μαρτίου & Καραολή-Δημητρίου 2, 152 34 Χαλάνδρι ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ποίημα θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένο με ψευδώνυμο (για την κριτική επιτροπή) και να συνοδεύεται από σημείωμα (για την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ), στο οποίο θα αναφέρουν το όνομά τους, τον τίτλο του ποιήματος, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail και το ΚΑΠΗ του οποίου είναι μέλη.


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.