Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 06:55

Προβολή της ταινίας "Dad’s lunch box" στην Ιαπωνική Πρεσβεία στο Χαλάνδρι

Στο πλαίσιο των προβολών Japan Cinema Wednesdays, σειρά έχει η δραματική ταινία «Dad’s lunch box» ("Papa no obento wa sekaiichi", 2017, 76’) του Masakazu FUKATSU (γνωστός και για τη σκηνοθεσία μουσικών video clips του γκρουπ ONE OK ROCK, κ.ά.), που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία η οποία έγινε δημοφιλής καθώς αναδημοσιεύτηκε στο Twitter πάνω από 80 χιλιάδες φορές και άρεσε σε περισσότερους από 260 χιλιάδες χρήστες. Η ταινία προβάλλει το βαθύ συναισθηματικό δέσιμο μιας μαθήτριας Λυκείου με τον πατέρα της, ο οποίος κάθε μέρα, για τρία συνεχόμενα χρόνια, τής ετοιμάζει το μεσημεριανό φαγητό για το σχολείο.

Υπόθεση

Η Midori (Rena TAKEDA), μαθήτρια Λυκείου, τρώει καθημερινά το μεσημεριανό που ετοιμάζει ο πατέρας της (Toshimi WATANABE). Το τελευταίο γεύμα τής σχολικής της ζωής, συνοδεύεται από μία φωτογραφία του πρώτου μεσημεριανού που έφτιαξε ο πατέρας της μαζί με μια χειρόγραφη επιστολή του...

Ελάτε και αυτή τη βραδιά της Τετάρτης να απολαύσετε καλό ιαπωνικό κινηματογράφο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ημερομηνία: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30

Χώρος: Αίθουσα Εκδηλώσεων Πρεσβείας της Ιαπωνίας (Εθνικής Αντιστάσεως 46, Χαλάνδρι)

Η ταινία προβάλλεται στην ιαπωνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους.
Λόγω περιορισμένου χώρου, η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη (τηλ. 210-6709900 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Για λόγους ασφάλειας, η Πρεσβεία παρακαλεί να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα για την είσοδο.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.