Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

19 ζωγράφοι αποτύπωσαν με την εικαστική ματιά τους τη Ρεματιά Χαλανδρίου

on .

rematia ekthesh 3

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα τη "Ρεματιά", που συνδιοργάνωσαν στα Βριλήσσια, ο Πολιτιστικός-Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου "ΑΡΓΩ", με τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου.

Στην Έκθεση πήραν μέρος 19 ερασιτέχνες ζωγράφοι με 27 έργα τους, οι οποίοι αποτύπωσαν με τη δική τους εικαστική ματιά εικόνες της Ρεματιάς.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης ξεκίνησαν με ομιλία του ζωγράφου κ. Νίκου Οικονομίδη, σύντομο χαιρετισμό του αντιδημάρχου Βριλησσίων κ. Αλέξη Μαυραγάνη και των προέδρων των δύο Συλλόγων κυρίας Μαρίνας Σμαραγδή και κ. Στέφανου Καμπά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε προβολή βίντεο με θέμα τη Ρεματιά.

rematia ekthesh 2

Την Έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα κυρία Σοφία Κορωναίου, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων κ. Αλέξης Μαυραγάνης, καθώς και πολλές δεκάδες φίλοι και φιλότεχνοι των δύο Συλλόγων, αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις από τα έργα και την οργάνωση.

Oι Σύλλογοι στην ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όλους τους εικαστικούς που έλαβαν μέρος, όπως και τον Δήμο Βριλησσίων για την παραχώρηση της αίθουσας "Νίκος Εγγονόπουλος", στο πάρκο "Μίκης Θεοδωράκης" καθώς και την εξαιρετική φιλοξενία και υποστήριξη που τους προσέφερε όλες τις μέρες.

rematia ekthesh