Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 14:06

1o Φεστιβάλ Stand-Up Comedy στο Χαλάνδρι

stand up comedy xalandri

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ανακοινώνει το 1ο Φεστιβάλ Stand-Up Comedy στην πόλη μας.

Το πρώτο αυτό εγχείρημα αποτελεί μια ευκαιρία για το κοινό του Χαλανδρίου -και όχι μόνο- να έρθει σε επαφή με το ανερχόμενο και άκρως διασκεδαστικό είδος κωμωδίας, το οποίο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχει μεγάλη άνθηση σε όλη την Ελλάδα.

Η Stand-Up Comedy βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και ο κωμικός μπορεί να υπεραναλύει λεπτομέρειες της καθημερινής συμπεριφοράς, να βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, να αυτοσαρκάζεται και να καυτηριάζει …το οτιδήποτε! Χιούμορ, σάτιρα, αυτοσχεδιασμός, και έξυπνες μιμήσεις, από καταξιωμένους στο είδος ηθοποιούς.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στον κινηματογράφο «Αθηνά» (Διον. Σολωμού 18, Χαλάνδρι) και η είσοδος σε αυτές θα γίνεται μόνο με πρόσκληση εισόδου από την πλατφόρμα της VIVA.GR.

Η Δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ευελπιστεί να καθιερώσει το Stand-Up Comedy στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και να αναδείξει μέσα από αυτές τις παραστάσεις και ανερχόμενους καλλιτέχνες που διαθέτουν το ταλέντο και τη διάθεση να διακριθούν.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.