Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 10:12

Κέφι και χορός στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ

argw xalandriou pita 2

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ».

Η αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Χαλανδρίου αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των μελών και φίλων του Συλλόγου, που ήρθαν  για να γιορτάσουμε τη νέα χρονιά και να ανταλλάξουμε ευχές.

Πολλοί ήταν και οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων, ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι οποίοι στους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν με εξαιρετικά επαινετικά λόγια για την πορεία και το πολυσχιδές έργο του Συλλόγου.

Η εορταστική βραδιά κράτησε έως αργά, με μουσική και τραγούδια από ορχήστρα νέων μουσικών του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης, πολύ κέφι και πολύ χορό από όλους τους παρευρισκόμενους!!

Περισσότερες εικόνες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ

argw xalandriou pita

Αναλυτικά στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» παρευρέθηκαν οι:

Γιάννης Σταθόπουλος, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, πρόεδρος ΣΒΑΠ, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι σε Δράση», Γιάννης Λαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι», Γιώργος Θωμάς, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι η Πόλη μας», Λούλα Καρατζά, δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλανδρίου Σέργιος Γκάκας και Έλενα Χριστούλη, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Τάσος Ευσταθίου, Ευγενία Κατούφα, Γιώργος Λιερός, Χρυσούλα Μάζη, Νίκος Πράσσος, Πόπη Φασίτσα, και ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη Ορίζοντες 2023, Μάνος Κρανίδης.

Από την Περιφέρεια Αττικής παρέστη η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Κορωναίου, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Από τους κοινωνικούς φορείς κοντά μας ήταν η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου με τον πρόεδρό της Δημήτρη Βασιλάκη, τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Οικονόμου και τον γραμματέα Γιάννη Αντωνιάδη, ενώ από την Ένωση Γονέων Αμαρουσίου στην εκδήλωση παρέστη ο ταμίας της Κώστας Νικολαΐδης.

Επίσης, το προεδρείο του Συλλόγου Ρεματιάς με την τ. πρόεδρο Έφη Χαλάτση, τη νέα πρόεδρο Μαρίνα Σμαραγδή, τη γραμματέα Κέλλυ Δάνου και την ταμία Ρούλα Καϊμάκη, ενώ παρούσα ήταν και η Περιηγητική Ένωση Χαλανδρίου, με τα μέλη του Δ.Σ. Μαρία Μπονίκου και Ελένη Γιαννακοπούλου και από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων ο Αθανάσιος Υφαντόπουλος, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και χαιρέτησε ο συνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Κάσσαρης.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.