Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Μουσικοθεατρική παράσταση "Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα" στο Χαλάνδρι

on .

kalikantzaroi

Η μουσικοθεατρική παράσταση "Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα" θα παρουσιαστεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:00 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (μπροστά απο την παιδική χαρά).

Υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα παρέα με τους Καλικάτζαρους!

Η πιο Ελληνική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, που παίζεται για 13 χρόνια, έρχεται φέτος κοντά σας για να σας ταξιδέψει στα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα! Καλικάτζαροι, έθιμα και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, χορός και ζωντανή μουσική παρασύρουν τα παιδιά στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων όπως την είχε ερμηνεύσει ο λαός μας με όμορφα τραγούδια, χορούς και μαγικά ξόρκια! Ο στόχος μας είναι να χαρίσουμε στα παιδιά τα Ελληνικά Χριστούγεννα, σαν ένα παραμύθι, ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με ήχους μαγικούς και την παρέα ενός καλαντομάγου!

Οι καλικάτζαροι, ο Άγιος Βασίλης ο Καππαδόκης και τα ίδια τα έθιμα των Χριστουγέννων συνθέτουν μια χαρούμενη ιστορία γεμάτη χρώματα, μαγεία, και εκπλήξεις.

Τα παιδιά θα δουν και θα ακούσουν ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα, φλογέρες, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα κ.ά.

Όλη η δομή της παράστασης είναι βασισμένη στο σύστημα Orff.

Παίζουν 10 ηθοποιοί-μουσικοί! 

Συντελεστές:

Κείμενα: Ματίνα Τσιγκούνη - Χάρης Καστανιάς
Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Άννα-Σεβαστή Τζίμα