Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Αναβάλλεται η μουσική εκδήλωση για τον Μάνο Χατζηδάκι

on .

xatzidakis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, 10/12/2018, μουσική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς για τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, με αφορμή τα 93χρόνια από τη γέννησή του, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. 

******

Μια μουσική εκδήλωση - αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, με αφορμή τα 93 χρόνια από τη γέννησή του, θα πραγματοποιηθεί στην Κηφισιά, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Στο πιάνο η Μέμα Χαλιώτη. Συμμετέχει η Mezzo soprano Βάγια Κωφού. Θα ακουστούν μια σειρά από τις πιο γνωστές μελωδίες και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, από τα Εμπορικά Τραγούδια, τη Ρωμαϊκή Αγορά, για μια μικρή Λευκή Αχιβάδα, Ιονική Σουίτα και Έξι Λαϊκές Ζωγραφιές.

Ένα μουσικό ταξίδι στις πιο τρυφερές μελωδίες του Μάνου με θάλασσα πλατιά, συντροφιά το χάρτινο το φεγγαράκι, την οδό ονείρων, με ένα νυχτερινό χορό και βαλς των χαμένων ονείρων, μέχρι τους αυτοσχεδιασμούς πάνω σε τραγούδια των Τσιτσάνη και Μητσάκη.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς "Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος" (Διονύσου & Μυρσίνης).

Ώρα προσέλευσης: 19:30. Ώρα έναρξης: 20:00. Είσοδος ελεύθερη.