Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 00:17

Συνταγογραφώντας την Ανάγνωση: "Ερωτική ψύχωση" του Honoré De Balzac, στο Αετοπούλειο

syntagografwntas

Οι βιβλιοθηκονόμοι της Βιβλιοθήκης του Δήμου Χαλανδρίου προτείνουν στους αναγνώστες μια άλλου είδους προσέγγιση της λογοτεχνίας. Με την ανάγνωση επιλεγμένων κειμένων ελλήνων και ξένων συγγραφέων, η λογοτεχνία μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά και να αποδειχθεί αποτελεσματικό εργαλείο για βιβλιοθεραπεία. Κάθε μήνα ορμώμενοι από ποικίλης μορφής λογοτεχνικά κείμενα (ποίηση, μυθιστόρημα, δοκίμιο κ.λπ.) προσεγγίζουν και συζητούν ένα θέμα.

Την ομάδα συντονίζει ο ψυχολόγος Δημήτριος Μαγριπλής.

Συνάντηση ομάδας:

Συζήτηση με αφορμή το βιβλίο "Ερωτική ψύχωση (Αλμπέρ Σαβαρίς)" του Honoré De Balzac, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Nοεμβρίου 2018 και ώρα 17:30, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη 18 - Χαλάνδρι, τηλ. 210-6820464).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όλα δείχνουν πως η Ροζαλί είναι μια ήσυχη και αθώα κοπελίτσα· και ίσως να είναι, ως τη στιγμή που ερωτεύεται το γοητευτικό και άμεμπτο Αλμπέρ Σαβαρίς. Και τότε, η άβγαλτη μικρή μεταμορφώνεται σε μια παθιασμένη γυναίκα που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να αποκτήσει τον άντρα που αγαπά. Ο έρωτας της γίνεται πραγματική ψύχωση, μια υποχθόνια μανία που τελικά θα αφανίσει τα πάντα - και προπάντων τον αγαπημένο άντρα. Η "Ερωτική Ψύχωση (Αλμπέρ Σαβαρίς)" είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, μια ιστορία όπου πρωταγωνιστούν η πραγματικότητα και η φαντασία, ο άγγελος και ο δαίμονας, ο απόλυτος έρωτας και το απόλυτο μίσος.

erwtikh

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.