Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Έκθεση ζωγραφικής - χαρακτικής του Δημήτρη Σπανόπουλου στην Γκαλερί Χρυσόθεμις, στο Χαλάνδρι

on .

spanopoulos myxal 3

Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής - χαρακτικής του Δημήτρη Σπανόπουλου "Σημαίνουσες Πορείες".

Εγκαίνια: Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:30

Διάρκεια έκθεσης έως Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

O καλλιτέχνης σημειώνει σχετικά με την τέχνη του:

«Στην παρούσα έκθεση παρουσιάζω έργα ζωγραφικής μικρών και μεσαίων διαστάσεων καθώς και έργα τα οποία προήλθαν από την ενασχόλησή μου με την τεχνική της μεταξοτυπίας, μιας τεχνικής καινούργιας για μένα. Αυτά τα έργα της μεταξοτυπίας και η σχέση τους όσον αφορά τη σύνθεση και όχι το χρώμα με τα ζωγραφικά έργα θέλησα να σας δείξω, καθώς και την σχέση της τεχνικής αυτής με την ζωγραφική, η οποία μπορεί με ένα ιδιαίτερο και άμεσο τρόπο να δίνει ζωγραφικά αποτελέσματα ιδιαίτερης εκφραστικότητας. Η αμεσότητα της χειρονομίας η οποία βγαίνει σε πολλά έργα με την εκτύπωση του τελικού χρώματος, καθώς και η ηθελημένη ατέλεια του τυπώματος και ίσως και του τυχαίου στοιχείου που εισβάλει στην διαδικασία παραγωγής του έργου, μού έδωσαν την δική μου ερμηνεία της ζωής ολόκληρης».

spanopoulos myxal 6

spanopoulos dhm myx2

spanopoulos dhm myx

spanopoulos myxal 4

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Πήρε πτυχίο ζωγραφικής από την ΑΣΚΤ, από το εργαστήριο του Ν. Κεσσανλή. Επίσης πτυχίο χαρακτικής με δασκάλους τους Θ. Εξαρχόπουλο, Γ. Μήλιο και Α. Πειρουνίδη. Πήρε υποτροφία του ΙΚΥ για τη χαρακτική. Έχει κάνει δύο ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος του Ε.Ε.Τ.Ε. και της Ένωσης Χαρακτών. 

gallery xrysothemisxalandri

Καλογρέζης 14, Πλατεία Χαλανδρίου (χάρτης
τηλ. 210-6811418
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site: www.chryssothemis.com 

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 11:00-14:00 & 18:30-21:00
Τετάρτη - Σάββατο: 11:00-14:30 

Γκαλερί Χρυσόθεμις: Μια διαχρονική αίθουσα τέχνης στο Χαλάνδρι