Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Επιτυχημένη σε συμμετοχή και προσφορές η συναυλία των Συλλόγων Χαλανδρίου ΑΡΓΩ και ΡΕΜΑΤΙΑΣ

on .

rematia argw xal 2

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Συναυλία που συνδιοργάνωσαν στο Θέατρο Ρεματιάς, ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» και ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου, με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Μια πραγματικά σπουδαία Συναυλία στην οποία οι εξαίρετοι καλλιτέχνες πρόσφεραν μια υπέροχη μουσική βραδιά, που απόλαυσαν όλοι όσοι την παρακολούθησαν.

Τραγούδησαν αφιλοκερδώς, ο συνθέτης, τραγουδιστής -και συντονιστής της συναυλίας- Δημήτρης Κάσσαρης, με την 50μελή Παιδική Χορωδία «Con Anima» υπό τη διεύθυνση της Ιουλίας Τζαννετουλάκου στο πιάνο, η Φωτεινή Σαββατιανού, η Μαρία Σουλτάτου και ο Παναγιώτης Τερζάκης, ενώ έπαιξαν οι συνθέτες Θάνος Μπένος και Γιάννης Μυγδάνης, πιάνο, ο Θεόδουλος Παρασκευαΐδης, μπουζούκι και ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, κιθάρα.

Στην έναρξη της Συναυλίας οι πρόεδροι των δυο συλλόγων Στέφανος Καμπάς και Έφη Χαλάτση, ευχαρίστησαν τόσο τους καλλιτέχνες, για τη αφιλοκερδή συμμετοχή τους, όσο και τους θεατές που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήρθαν να απολαύσουν και να στηρίξουν αυτή την πολιτιστική - περιβαλλοντική πρωτοβουλία, φέρνοντας λογοτεχνικά βιβλία για να προσφερθούν σε σχολικές βιβλιοθήκες. Το αποτέλεσμα της προσφοράς τους ήταν να συλλεγούν συνολικά εκατοντάδες βιβλία γι’ αυτό τον σκοπό.

Κλείνοντας αυτή την επιτυχημένη μαγική μουσική βραδιά, όλοι οι συμμετέχοντες, διοργανωτές και καλλιτέχνες, υποσχέθηκαν να συνεχίσουν με ανάλογες πρωτοβουλίες.

Τη συναυλία παρακολούθησαν, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας και Παιδείας Θύμιος Κουράσης, ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Γιώργος Θωμάς, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Ευσταθίου, Σούλα Μάζη και Πόπη Φασίτσα, ενώ από την Περιφέρεια Αττικής παρούσα ήταν η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Κορωναίου.

rematia argw xal 1