Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Όπερα στη Ρεματιά: "La Βohème" του Puccini, με την Τζίνα Πούλου

on .

gina poulou xalandri

Την όπερα "La Βohème" του Giakomo Puccini παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 "Νύχτες Αλληλεγγύης" το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου έξι σολίστες και πιανίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η παράσταση είναι σκηνοθετημένη με έμφαση στα highlights της όπερας και έχει διάρκεια μικρότερη των δύο ωρών. Όπως σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης, «η μουσική της La Βohème (και γενικότερα η μουσική του Puccini) είναι πολύ μελωδική και ευχάριστη, ακόμα και για κοινό που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο με τα ακούσματα της όπερας».

Σκηνοθεσία: Ράια Τσακηρίδη

Κίνηση: Φωτεινή Πασσά

Ερμηνεύουν: Τζίνα Πούλου (Μιμή), Γιάννης Καλύβας (Ροδόλφος), Μιχάλης Ψύρρας (Μαρτσέλο), Σοφία Παπαδημητροπούλου (Μουζέτα), Πέτρος Μαγουλάς (Κολίνε), Γιώργος Παπαδημητρίου (Σωνάρ)

Στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος

Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

La Boheme afisa